ŠKODA Octavia

De ŠKODA Octavia is een strak gelijnde alleskunner! De Octavia en de Octavia Combi beschikken allebei over een zeeën aan been-, hoofd- en bagageruimte. In de zomer van 2020 komt de nieuwe Octavia op de markt. Meer weten over de nieuwe Octavia? Lees hier meer en blijf op de hoogte »

Octavia
Octavia

De Octavia heeft zijn vaste plek in het Nederlandse straatbeeld al sinds jaar en dag verworven. Met de nieuwe Octavia wordt dit succes voortgezet. Maar succes moet je verdienen! De nieuwe Octavia is dan ook 100 procent nieuw. Het design is helemaal van deze tijd. Strakke en tijdloze lijnen maken de nieuwe Octavia krachtig doch elegant. Onderhuids valt er ook een wereld te ontdekken in de nieuwe Octavia. Dit zal pas echt lukken als je de auto van dichtbij gaat ervaren. En rijden! De nieuwe Octavia is slimmer geworden door innovatieve technologie. Technologie die in dienst staat van uw veiligheid. Zo kan hij u in de goede baan houden op de weg. En u er op attent maken dat het misschien tijd wordt voor een kop koffie bij signalen van vermoeidheid. Natuurlijk zijn alle andere ŠKODA kenmerken ook gebleven. Zuinige en schone motoren. Bijzonder veel beenruimte. Een ruime kofferbak met 610 liter volume. Bovendien is de prijs ook vriendelijk gebleven en écht ŠKODA. De nieuwe Octavia, ontdek hem zelf!

Octavia

De Octavia lijkt bijna te mooi om waar te zijn! De bekende sterke punten zijn bij deze derde generatie opnieuw verbeterd, met geweldige resultaten. Nóg meer ruimte, comfort, veiligheid en milieuvriendelijkheid. Voor zowel privé als zakelijk gebruik is het de ideale auto.

 • Climatronic, elektronische airconditioning met 2 klimaatzones en pollenfilter
 • Lichtmetalen velgen 16 inch Alcatras
 • Navigatie Amundsen met 8 inch kleuren touchscreen incl. 1 jaar infotainment Online
 • Driver Activity Assistent
 • Bluetooth telefoonvoorbereiding met Phone Box
 • Parkeersensoren achter

Octavia Combi

Mocht de Octavia niet ruim genoeg zijn, dan heeft ŠKODA de Octavia Combi. Deze Station beschikt over 20 liter extra bagageruimte ten opzichte van de Octavia. Na het neerklappen van de achterbank is de laadruimte zelfs te vergroten tot 1.740 liter ten opzichte 1.580 liter bij de Octavia.

 • 20 Liter extra bagageruimte
 • Moderne en strakke lijnen
 • Een zee aan ruimte

De nieuwe Octavia (Combi)

De vierde generatie van de Octavia komt eraan. Het nieuwe model is langer en breder dan zijn voorganger, heeft meer gestroomlijnde aerodynamica, een breder motorengamma en full-LED Matrix koplampen.

 • Keuze uit: benzine, CNG, plug-in hybride en mild-hybride.
 • Ruimere kofferbak
 • Veel Simply Clever features

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Acties

Alle acties bekijken

Voorraad

Naar alle voorraad

Occasions

Naar alle occasions

ŠKODA Octavia

Elke dag bijzonder: ŠKODA Octavia

Bestelbaar vanaf
€ 25.590,-