Steenslag

Steenslag

Er is niets vervelender dan na een lekker ritje ontdekken dat uw motorkap, voorruit of spiegels zijn voorzien van putjes door steenslag. Steenslag is echter niet alleen oppervlakkig een ware irritatie voor de autobezitter, maar kan ook veel schade aanrichten aan het plaatwerk en de voorruit in de auto. Dit kan zelfs resulteren in roestvorming of een ster in de ruit. Gelukkig is het goed te repareren!

Vaak ontstaat steenslag door losliggende steentjes op een geasfalteerde weg. Deze steentjes springen op door het rijdende verkeer en beschadigen daarmee de lak of in sommige gevallen zelfs de voorruit van de auto.

Wanneer u steenslag hebt opgelopen, is het van belang dat u de steenslag zo snel mogelijk laat repareren. Verwaarloosde steenslag kan namelijk de waarde van de auto flink doen laten dalen.

Steenslag kan meer schade aanrichten dan enkel lakschade. Als het plaatwerk is aangetast en de steenslag niet gerepareerd wordt, kan het plaatwerk gaan roesten. Dit brengt nog meer reparaties en kosten met zich mee. Dit wil u graag voorkomen! 

De kosten van het repareren van steenslag zijn afhankelijk van de opgelopen schade en dus per geval verschillend. Wilt u graag weten wat het herstellen van de steenslag voor u gaat kosten, vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button of neem telefonisch contact met ons op via 074 - 255 41 41.