Zakelijke Lease & Shortlease

HK Autolease is een universele leasemaatschappij en biedt u een breed scala aan merken en leasevormen. Uw bedrijfsspecifieke en/of persoonlijke situatie bepaalt welke leasevorm het best bij u past. Zo varieert ons dienstenaanbod van full operational lease tot aan wagenparkbeheer, en van een contract van een paar maanden tot een contract van een aantal jaar. Ook bieden wij sinds de kort de mogelijkheid om een jong gebruikte auto te leasen: de LeaseSpecials! Leasen met een korte looptijd, gecombineerd met het prijsniveau van een langere looptijd.

Leasevormen van HK Autolease

Bij HK Autolease bieden we u meerdere vormen van leasing. Wilt u volledig ontzorgd worden, dan is full operational lease aantrekkelijk: onder andere de verzekering, onderhoud, reparaties, schadeafwikkeling, houderschapsbelasting, vervangend vervoer, hulpdiensten, brandstofadministratie zijn hierin inbegrepen. Maak een afspraak met één van onze leaseadviseurs om te beoordelen welke leasevorm voor uw organisatie het meest geschikt is.

  • Full Operational Lease
  • Netto Operational Lease
  • Short Lease
  • Wagenparkbeheer
  • Universeel lease-aanbod

Waarom leasen bij HK Autolease?

Full Operational Lease

Altijd weten wat u kwijt bent en geen zorgen over onder andere verzekering of onderhoud: dat is Full Operational Lease.

Wagenparkbeheer

Uw eigen voertuigen, maar de voordelen van Full Operational lease? Dit kan: u bepaalt wat u door ons wilt laten verzorgen.

Hybride auto's

HK Autolease heeft een ruim aanbod met hybride voertuigen.

Alle merken mogelijk

HK Autolease is een universele leasemaatschappij

Vrijblijvend een offerte aanvragen of persoonlijk advies nodig?

Onze leaseadviseurs staan voor u klaar.