Uitdeuken

Uitdeuken

Een deuk in uw auto is een doorn in uw oog. Het verstandigst, en het mooist, is het om de auto te laten uitdeuken zodat uw auto er weer als nieuw uitziet. Huiskes-Kokkeler maakt gebruik van speciale methoden om kleine beschadigingen aan het interieur en exterieur van uw auto vrijwel onzichtbaar te herstellen. Waaronder het uitdeuken zonder spuiten. Dat bespaart u tijd, onderdelen en geld.

Wanneer uw auto alleen een deuk heeft opgelopen en geen verdere lakschade zal de deuk enkel worden uitgedeukt zonder te spuiten. Hierbij zal de deuk er als het ware worden uitgemasseerd. 

Voordelen uitdeuken zonder spuiten:

» De auto hoeft niet geplamuurd en gespoten te worden.
» U bent de auto niet voor langere tijd kwijt, meestal kunt u er zelfs nog op wachten.
» Uitdeuken zonder spuiten is gemiddeld tot 70% goedkoper dan spuiten en plamuren.

De kosten voor het uitdeuken zonder spuiten en/of zonder lakschade liggen niet vast omdat de prijs gebonden is aan de plek en de grootte van de deuk. Wilt u weten wat het voor uw auto gaat kosten? Neem dan contact met ons op via onderstaande button en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bij het oplopen van een deuk in uw auto kan de auto ook eventueel andere schades zijn opgelopen, zoals lakschade. Ook hier wordt naar gekeken tijdens het uitdeuken en dit heeft tevens invloed op de kosten van het uitdeuken.