Volkswagen Economy Service

Volkswagen Economy Service

Economy Service biedt u voordelig onderhoud, met originele onderdelen en garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Deze werkzaamheden worden altijd uitgevoerd door officieel gecertificeerde monteurs. U kunt profiteren van alle voordelen van Volkswagen Economy Service wanneer u in een Volkswagen rijdt die al wat langer mee gaat.

Rijdt u een Volkswagen Bedrijfswagen? Dan hebben wij voor u de Volkswagen Bedrijfswagen Economy Service. Klik hier voor meer informatie! 

Wat is Economy Service?
Wat is Economy Service?

Bij Volkswagen en Huiskes-Kokkeler worden de oudere modellen net zo gewaardeerd als nieuwe. Daarom bieden wij extra lage prijzen voor een onderhoudsbeurt. Hierbij kunnen zaken aan het licht komen welke noodzakelijk zijn om te vervangen. Bijvoorbeeld bougies, een brandstoffilter of distributieriem. De vervanging gebeurt met originele Economy onderdelen.

Voor reparaties en vervanging van onderdelen bij oudere modellen maken we gebruik van nieuwe Economy onderdelen. Zo betaalt u een scherpe prijs voor de onderdelen van de modellen welke niet meer geproduceerd worden. Oftewel: de kwaliteit die u van ons gewend bent voor een scherp tarief.

Wanneer u de auto brengt voor onderhoud en/of reparatie controleert de service adviseur de aandachtspunten en bespreekt samen met u wat er aan de auto moet gebeuren. Op deze manier weet u vooraf wat de kosten zullen zijn. Mocht er tijdens het onderhoud nog iets aan het licht komen dan wordt er direct contact met u opgenomen.

Online werkplaatsafspraak maken

Plan gemakkelijk via onderstaand formulier uw afspraak voor onderhoud, reparaties en bandenwissel in één van onze werkplaatsen.
Wij bevestigen uw afspraak z.s.m. per mail of telefonisch.

Wanneer u het onderhoud van uw Volkswagen combineert met een APK keuring, dan is de APK keuring (normaal € 25,-) geheel kosteloos. U betaalt alleen de wettelijke afmeldkosten van € 3,85.

Zijn er tijdens uw Economy Service onderhoudsbeurt onderdelen vervangen? Dan heeft u 2 jaar garantie op deze onderdelen en werzaamheden. Dit geldt op alle onderdelen, zowel Volkswagen Originele als Volkswagen Economy onderdelen.

Naast de bovenstaande voordelen biedt Economy Service u ook mobiliteitsgarantie. Na onderhoud of reparatie bent u kosteloos verzekerd van pechhulp in bijna heel Europa. Uiteraard geniet u ook dan van de kwaliteit welke u gewend bent van een Volkswagen dealer of andere professionele hulpverlener.