Wordt verwacht
EV-subsidie

Volkswagen ID.3

52kWh 170 1AT Pure Oranje Edition Automaat
Nieuw

Al x bekeken

 • Accu capaciteit
  52 kWh
 • Actieradius
  388 km

2024

Elektrisch

10 km

Automaat

 • 100% elektrisch
 • Gunstige bijtelling
 • 8 jaar accugarantie

Volkswagen ID.3

52kWh 170 1AT Pure Oranje Edition Automaat

 • Accu capaciteit
  52 kWh
 • Actieradius
  388 km

Opties en specificaties

Highlights van deze Volkswagen ID.3

 • Achterlichten LED

 • Buitenspiegels elektrisch instel-, verwarm- en inklapbaar

 • Koplampverlichting LED

 • Sfeerverlichting interieur (10 kleuren instelbaar)

Liever persoonlijk advies?

Wij krijgen een 8.9 van onze klanten

Maak uitgebreid kennis met deze auto

Interesse in deze auto of gewoon even in het echt ervaren? Neem contact met ons op voordat u een bezoek brengt aan ons om er zeker van te zijn dat de auto aanwezig en beschikbaar is. 

Maak hier uw afspraak voor een proefrit. We helpen u graag verder! 

Inruil van uw huidige auto is mogelijk
Vraag vrijblijvend een inruilvoorstel aan!
Vul uw kenteken en kilometerstand in
Ook financieren is mogelijk
Uw financiering berekenen
Kies hieronder uw gewenste aanbetaling en looptijd
EV-subsidie
EV-subsidie

Deze auto komt in aanmerking voor EV-subsidie 

(de Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren, afgekort SEPP).

Nieuwe auto: €2.950 subsidie
Occasion: €2.000 subsidie

In het geval van private lease krijgt u deze subsidie maandelijks terug, verspreidt over 4 jaar. Dit verminderd het private lease-bedrag met respectievelijk +- €60 bij nieuwe auto's en +- €40 p/m in het geval van occasions.

Lees hier alles over de subsidie.

Meer Volkswagen ID.3

Nieuwe of gebruikte Volkswagen ID.3 kopen

In onze ruime voorraad Volkswagen ID.3 modellen kunt u altijd een nieuwe Volkswagen ID.3 of ID.3 occasion naar wens vinden. Voor meer informatie over elektrisch rijden en het opladen van een elektrische auto leest u hier meer. Wij bieden u namelijk niet alleen een elektrische auto, maar kunnen u ook helpen met de laadoplossing aan huis of op kantoor, en energiewinning én besparing via bijvoorbeeld zonnepanelen. 

Kijk hier voor een compleet overzicht van al onze Volkswagen ID.3 voorraad. Alles over de Volkswagen ID.3, vanafprijzen, uitvoeringen en brochures vindt u op onze ID.3 modelpagina.

Private & zakelijk leasen

Private lease is steeds populairder, óók voor elektrische auto's als de Volkswagen ID.3. Bekijk hier onze actuele Volkswagen ID.3 private lease actie. Direct private leasen uit voorraad? Ook dat is mogelijk. Bekijk onze gehele voorraad Volkswagen ID.3 private lease auto's.

Zakelijk leasen met een aantrekkelijke bijtelling van 8% is nog mogelijk voor een Volkswagen ID.3 uit voorraad (zo lang de voorraad strekt): Volkswagen ID.3 zakelijk leasen.

Meer ruimte en elektrisch rijden?

De Volkswagen ID.4 en Volkswagen ID.5 zijn respectievelijk een SUV en SUV Coupé die nog meer ruimte bieden, gecombineerd met het plezier van 100% elektrisch rijden. Bekijk hier ook alles over de elektrische Volkswagen modellen

De ID.Family word uitgebreid

De ID.Family wordt in de toekomst nog verder uitgebreid! Dit jaar zult u de nieuwe ID.7 nog zien verschijnen op de Nederlandse wegen als eerste 100% volledig elektrische sedan van het Volkswagen gamma. En zo staat er nog een uitbreiding van de ID.Family op de planning in de vorm van de compacte Volkswagen ID.2 waarmee u straks geniet van optimaal comfort.

Huiskes-Kokkeler besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.