Voordelen Private Lease

Voordelen Private Lease

Private Lease bij HK Autolease kent vele voordelen. Hieronder leest u waarom Private Lease voor u interessant is:

1) Zekerheid met het Keurmerk Private Lease

Als erkend Private Lease aanbieder is HK Autolease in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Dankzij dit keurmerk bent u gegarandeerd van de volgende 5 zekerheden:                                                                                    

  • Eerlijke voorwaarden 
  • Compleet product
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten
  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten

Lees hier alles over het Private Lease Keurmerk                     

 

2) Goedkoper dan kopen

In veel gevallen bent u goedkoper uit wanneer u kiest voor Private Lease in vergelijking met het kopen van een auto. Private Lease bij HK Autolease is altijd all-in, dit houdt in dat u geen extra kosten heeft voor:

  • Onderhoud
  • Reparatie
  • All-Risk verzekering inclusief inzittenden verzekering
  • Pechhulp en vervangend vervoer in heel Europa
  • Houderschapsbelasting (voorheen wegenbelastging) 

In het geval u een auto koopt komen deze kosten bovenop de aanschafprijs. In het geval van Private Lease hoeft u dus enkel nog de brandstofkosten te betalen. Doordat u geen hoge aanschafkosten heeft houdt u spaargeld op zak.

3) Kosteloze beëindiging contract bij ontslag

Bij HK Autolease kijken we gezamenlijk met u naar een maandbedrag dat bij uw inkomen past, een geschikte looptijd en bijbehorende kilometers die u in het jaar kunt rijden. Wij stemmen uw contract dus af op uw financiële mogelijkheden. Ook in het geval van een mogelijk gedwongen ontslag, aangezien dit invloed heeft op uw financiële mogelijkheden.

Wat als ik ontslagen word op mijn werk?

Wanneer u onverhoopt ontslagen wordt dan hoeft u zich geen zorgen te maken over het Private Lease contract en de maandelijkse kosten. In het geval van gedwongen ontslag zal het contract kosteloos beëindigd worden.

4) Altijd een nieuwe auto rijden

Kiest u voor Private Lease dan rijdt u om de 5 jaar (of eerder) in een nieuwe auto. Bij Private Lease bepaalt u de looptijd van het contract. Is deze looptijd voorbij dan kunt u wederom voor een nieuwe Private Lease auto kiezen. Het voordeel van een nieuwe auto is dat de motoren zuiniger zijn qua brandstofverbruik. Aangezien de brandstofkosten de enige kosten zijn wanneer u kiest voor Private Lease wilt u deze kosten natuurlijk zo laag mogelijk houden. 

Wij helpen u graag

Huiskes-Kokkeler Autolease helpt u graag bij het vinden van de Private Lease auto en voorwaarden die bij u passen. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.