VW-Bedrijfswagens Caddy

Cargo Maxi 2.0 TDI 122pk | Trekhaak | Parkeerhulp | Navigatie (Apple Carplay/Android Auto)
Nieuw

Al x bekeken

2024

Diesel

11 km

Handgeschakeld

  • 4 jaar garantie
  • All-in prijs

VW-Bedrijfswagens Caddy

Cargo Maxi 2.0 TDI 122pk | Trekhaak | Parkeerhulp | Navigatie (Apple Carplay/Android Auto)

Opties en specificaties

Liever persoonlijk advies?

Wij krijgen een 8.9 van onze klanten

Maak uitgebreid kennis met deze auto

Interesse in deze auto of gewoon even in het echt ervaren? Neem contact met ons op voordat u een bezoek brengt aan ons om er zeker van te zijn dat de auto aanwezig en beschikbaar is. 

Maak hier uw afspraak voor een proefrit. We helpen u graag verder! 

Inruil van uw huidige auto is mogelijk
Vraag vrijblijvend een inruilvoorstel aan!
Vul uw kenteken en kilometerstand in
Ook financieren is mogelijk
Uw financiering berekenen
Kies hieronder uw gewenste aanbetaling en looptijd

Bedrijfswageninrichting voor uw Volkswagen Caddy

Bij Huiskes-Kokkeler Bedrijfswagens zijn we meer dan alleen een bedrijfswagens-dealer! Wij helpen u graag met het samenstellen van de geschikte bedrijfswageninrichting voor uw Volkswagen Caddy. Bij ons kunt u terecht voor vele zaken zoals: dubbele cabines, laadruimte betimmering, verlichting, bescherming & veiligheid, daktransport en ladingzekeringen. Daarnaast verzorgen wij ook de ombouw naar grijs kenteken én kunnen wij de inrichting verzorgen voor een compleet wagenpark. Er is oneindig veel mogelijk dus bekijk snel wat wij voor u kunnen betekenen!

Aluca Standaardinrichtingen

Uw Volkswagen Caddy bedrijfswageninrichting met Aluca. Maak uw Caddy compleet met één van onze standaardinrichtingen. Zo maakt u uw bedrijfswagen compleet naar wens en kunt u nog functioneler op pad. Een Aluca inrichting is daarnaast financieel erg aantrekkelijk, bekijk wat u kunt besparen wanneer u met een Aluca inrichting op weg gaat.

Meer Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is inmiddels aanbeland bij de 5e generatie. Deze vernieuwde Volkswagen Caddy is bij ons ruim vertegenwoordigd in onze voorraad. Direct uw nieuwe Volkswagen Caddy of Caddy occasion uit voorraad rijden of een nieuwe Caddy naar wens samengesteld. Bekijk de mogelijkheden voor het naar wens samenstellen op onze Volkswagen Caddy modelpagina.

ID. Buzz

De 100% elektrische opvolger van de Transporter, de Volkswagen ID. Buzz, werd in 2022 op de markt gebracht. Zowel als personenbusje en als bedrijfswagen is de nieuwe ID. Buzz op de markt gebracht. Als bedrijfswagen kunt u kiezen voor de ID. Buzz Cargo. Lees meer op de modelpagina's of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Styling & Performance

Naast de keuze qua uitvoeringen en opties voor uw Volkswagen Caddy kunt u zowel een nieuwe als gebruikte occasion volledig naar wens personaliseren. Qua uiterlijk kunt u hiervoor terecht bij onze Styling & Performance Twente afdeling.

Huiskes-Kokkeler besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.