Winterbanden

Winterbanden

Bent u op zoek naar winterbanden? Wij bieden u het gehele jaar door de voordeligste A-merk winterbanden in Twente!

Een belangrijke oorzaak van auto-ongevallen in de herfst- en winterperiode is een slechte voorbereiding op de dalende temperatuur en weersomstandigheden. Daarom raden wij u aan om bij een temperatuur onder de 7 graden uw zomerbanden te wisselen voor winterbanden.

Waarom winterbanden?

Het rubber van winterbanden verschilt van dat van zomerbanden, in dat het soepeler is en blijft tot extreem lage temperaturen. Hierdoor plakken de banden beter op de weg. Verder hebben winterbanden een ander profiel dan zomerbanden, waardoor sneeuw op de weg makkelijker kan worden afgevoerd. In koude weersomstandigheden met sneeuw is de wegligging van winterbanden beter dan zomerbanden.

Reist u naar Duitsland of gaat u op vakantie naar Duitsland tijdens winterse weersomstandigheden, zorg er dan voor dat u uw winterbanden op de auto heeft. In Duitsland zijn winterbanden namelijk verplicht bij winterse weersomstandigheden.

Het is dus heel belangrijk om goed voorbereid de weg op te gaan door de beste winterbanden voor uw te kopen. Hierbij kunt u kiezen uit het kopen van nieuwe velgen bij de nieuwe winterbanden of enkel het kopen van nieuwe winterbanden en de huidige velgen op behouden.

Huiskes-Kokkeler biedt u een breed assortiment aan winterbanden passend bij uw auto. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om uw zomerbanden veilig en onder goede omstandigheden in ons Bandenhotel op te slaan zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over winterbanden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Liever bellen? Dat kan via 074 - 255 41 41.