Airco bijvullen

Airco bijvullen

Laat de airco van uw Audi, Volkswagen, ŠKODA of SEAT bijvullen bij Huiskes-Kokkeler Autogroep. Koelt de airco niet goed meer? Dit kan te maken hebben met de hoeveelheid koudemiddel in de airconditioning.

Koudemiddel zorgt voor het goed functioneren van uw airco. Jaarlijks verliest uw auto gemiddeld 8,2% van de totale hoeveelheid. Een te laag peil kan resulteren in blijvende schade aan de airconditioning. Het is daarom belangrijk om deze jaarlijks bij te laten vullen. Het laten bijvullen van de airco is namelijk vele malen voordeliger dan het achteraf repareren van essentiële onderdelen.

Wist u dat u de airco van uw auto eigenlijk het hele jaar door moet gebruiken? Naast de koelende functie zorgt de airco ook voor het ontvochtigen van uw auto. Dit voorkomt bijvoorbeeld beslagen ramen!

Tijdelijk kost de onderhoudsbeurt voor uw airco geen € 139, maar slechts € 99!

Plan nu direct online een onderhoudsbeurt in voor uw airco. Naast dat wij de airco van uw auto bijvullen wordt deze ook uitvoerig gecontroleerd. Liever telefonisch een afspraak maken? Bel dan onze werkplaats op 074-255 4141.

Online werkplaatsafspraak maken

Plan gemakkelijk via onderstaand formulier uw afspraak voor onderhoud, reparaties en bandenwissel in één van onze werkplaatsen.
Wij bevestigen uw afspraak binnen 24 uur per mail of telefonisch.