Kopen excl. BTW

€ 18.870,-

Ervaar de Volkswagen Caddy tijdens een proefrit

De compleet nieuwe Volkswagen Caddy bij Huiskes-Kokkeler Bedrijfswagens! De vijfde generatie van de marktleider in Nederland heeft een sportiever design, is ruimer dan ooit en staat bol van de technologie die de actieve veiligheid, connectiviteit en efficiency naar een ongekend niveau brengt. De nieuwe Caddy is bij ons bestelbaar. Uw nieuwe Caddy samenstellen kan via de Volkswagen Bedrijfswagens configurator.

Wilt u graag de Caddy Maxi bewonderen? klik hieronder op de button.

VW Caddy head

Comfortabele werkplek

Een zoektocht naar rondslingerende werkspullen is nu verleden tijd met het doordachte opbergsysteem. De nieuwe ergoComfort-stoelen en de armsteunen voor bestuurder en medepassagier zorgen voor een ontspannen houding, ook bij lange ritten. De opklapbare passagiersstoel is ook uitgerust met een nieuw rugpaneel, dat als tafel kan functioneren en eenvoudig toegankelijk is vanaf de bestuurdersstoel. LED-koplampen en mistlampen en een 230 V-aansluiting zorgen dat het rijden nóg comfortabeler gaat.

Onze Volkswagen Caddy voorraad

Beschikbare uitvoeringen op de Caddy Cargo

VW Caddy 2020 interieur (2)

Smartphone op wielen

De nieuwe Caddy is digitaler dan ooit. Zo is hij leverbaar met de Digital Cockpit en verschillende infotainmentsystemen. Met de nieuwe eSIM kunt u gebruik maken van een grote hoeveelheid online diensten van We Connect. Naast de digitale ervaring is het aantal assistentiesystemen flink uitgebreid. Denk hierbij aan Adaptive Cruise Control met Stop & Go, Emergency Assist, Trailer Assist en Side Assist in combinatie met Rear Traffic Alert, Travel Assist voor vergaand autonoom rijden op provinciale- en snelwegen.

Caddy Card

Brochure, prijslijst en technische gegevens

Volkswagen Caddy afmetingen en specificaties

Lengte4.500 mm
Hoogte1.856 mm
Massa rijklaar1.545 kg
Max. laadruimtevolume3.100 liter
Max. laadvermogen771 kg
Lengte laadvloer achter zitrij1.797 mm
Breedte excl. buitenspiegels1.855 mm
Wielbasis2.755 mm

Over de Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is één van de populairste bedrijfswagens. De volledig vernieuwde Caddy biedt meer innovatieve opties dan ooit tevoren. De voorgaande generaties Volkswagen Caddy zijn sinds de 1e generatie (1983-1992) allen succesvolle generaties gebleken. Ook de 5e generatie Volkswagen Caddy zal niets minder dan een succes blijken.

Opties te over

De keuze qua uitvoeringen en opties om de Volkswagen Caddy volledig naar wens van de vakmannen- en vrouwen van Nederland te maken zijn zeer uitgebreid. Een Digital Cockpit, keuze uit verscheidene infotainmentsystemen, ingebouwde eSim voor toegang tot online diensten van We Connect. Ook is het koppelen van de smartphone eenvoudig en draadloos mogelijk. 

Naast de reguliere Volkswagen Caddy is uiteraard ook in deze generatie weer de Volkswagen Caddy Maxi, met een 14 cm bredere schuifdeur en een laadruimte welke plaats biedt aan twee europallets. 

Interesse in de nieuwe Caddy?

De nieuwe Volkswagen Caddy Cargo is nu leverbaar en beschikbaar voor proefritten, evenals de Caddy Maxi. Interesse in de nieuwe Caddy? Neem contact op voor informatie of een offerte.