Modeloverzicht CUPRA

Greep uit onze CUPRA acties:

Werkplaats-monteur_4

Direct online een werkplaatsafspraak maken

CUPRA Born

De Born is het eerste volledig elektrische model van CUPRA. Dit model is gebaseerd op het MEB-platform van de Volkswagen Group, waarop CUPRA haar eigen puurheid en sportiviteit heeft losgelaten bij het ontworpen en ontwikkelen in Barcelona. De CUPRA Born is inmiddels beschikbaar en op voorraad. Bovendien beschikt de Born over een WLTP-actieradius van maximaal 424 kilometer.

CUPRA Leon

De CUPRA Leon is leverbaar als e-HYBRID uitvoering met 245 pk (benzine- en elektromotor) of de 2.0 TSI benzinemotor met 300 pk. Verder is de CUPRA Leon zeer rijk uitgerust en met de uitgebreide online infotainment en gedurfde look is het eindeloos genieten. 

CUPRA Leon Sportstourer

De ultieme gezinsauto? De Sportstourer combineert sportiviteit met veel ruimte. Met vermogens variërend van 245 pk (e-HYBRID) of 310 pk (2.0 TSI benzinemotor) is dit een stijlvolle en krachtige stationwagon. De bagageruimte telt maar liefst 1.450 liter.

CUPRA Formentor

Het eerste studiemodel van CUPRA dat volledig in eigen huis is ontwikkeld. De Formentor combineert de kracht van de nieuwste hybride-technologie met de sportiviteit die je gewend bent van CUPRA. De Formentor is gericht op performance en is de eerste stap richting de toekomst van CUPRA. Leverbaar met e-HYBRID aandrijving (245 pk) of 2.0 TSI benzinemotor (310 pk).

CUPRA Connect

Onafscheidelijk met uw CUPRA, waar u ook bent. Vind uw auto op de parkeerplaats, verwarm hem voor en ontdek technische gegevens zoals de huidige actieradius. 

Waar een raceauto wordt vrijgelaten
Play

Waar een raceauto wordt vrijgelaten

Raceauto's worden als de meest ultieme auto's gezien. Het probleem met raceauto's is alleen dat deze niet de openbare weg op mogen. Door de nieuwe CUPRA lijn van SEAT is dit verleden tijd. De auto's van SEAT CUPRA zijn gebouwd met voor 60% dezelfde onderdelen als die van de racewagens. Hierdoor delen zowel de raceauto's als de straatlegale auto's dat sensationele gevoel tijdens het rijden.

CUPRA TCR

De CUPRA TCR krijgt vorm. De eerste raceauto van CUPRA heeft het koperkleurige CUPRA-logo voor- en achterop. Deze volbloed raceversie van de Leon wijkt op slechts een aantal punten af van de versie voor de openbare weg. 

CUPRA E-RACER

De allereerste elektrische TCR-toerwagenracer ter wereld, de CUPRA E-RACER, heeft een aandrijflijn die normaal gesproken 300 kW/408 pk levert, met een piekvermogen van 500 kW/680 pk.

Over CUPRA

Al sinds 1996 staan de vijf letters voor het sportiefste dat SEAT te bieden heeft. Sinds 2018 was het tijd voor de volgende stap. CUPRA is volop aan het innoveren en zijn eigen identiteit aan het ontwikkelen als zelfstandig merk. Kenmerkend voor CUPRA is de combinatie van sportiviteit met verfijning, functionaliteit, comfort, technologie en betrouwbaarheid. Er zijn een aantal modellen bestelbaar: de Born, Leon, Leon Sportstourer en Formentor. Hier zullen binnenkort de Tavascan, Terramar en Raval bij komen. Tevens kunt u bij onze locaties in Hengelo en Doetinchem terecht voor CUPRA service.

Maak kennis met de CUPRA modellen, concept cars en meer!