Techniek: de motor achter ons bedrijf

Ervaar hieronder hoe het is om als monteur of service adviseur bij Huiskes-Kokkeler te werken en leer enkele van onze medewerkers kennen. Heeft u vragen of wilt u direct solliciteren? Stuur een open sollicitatie of bekijk de openstaande vacatures hieronder.

Waarom monteurs kiezen voor Huiskes-Kokkeler

Kom bij Huiskes-Kokkeler werken en maak onderdeel uit van het team waar de medewerker centraal staat. Huiskes-Kokkeler heeft aandacht voor zelfontwikkeling van alle medewerkers en zorgt ervoor dat de arbeidsomstandigheden optimaal zijn. Lees hieronder waarom onze monteurs graag bij ons werken:

1: Wij beslissen samen

Tijdens de werkoverleggen kun je meedenken en meebeslissen over besluiten die genomen worden die belangrijk zijn voor je werk.

2: Zelfontwikkeling wordt hier gestimuleerd

Samen met je leidinggevende wordt een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld. Daarmee kunnen persoonlijke ambities omgezet worden in het realiseren van gezamenlijke doelen.

3: Mogelijkheid tot opleidingen en trainingen

Vanaf het moment dat je bij ons in dienst komt moedigen we je aan om opleidingen en trainingen te volgen zodat jij als professional kunt excelleren in het vakgebied.

4: Optimale arbeidsomstandigheden

We hechten veel waarde aan veiligheid, gezondheid en welzijn. Daarnaast zorgen we ervoor dat je arbeidsomstandigheden altijd optimaal zijn, zodat je het werk goed en met plezier kunt doen.

Onze medewerkers: Peter Abbink

"Als monteur houd ik er van de lat hoog te leggen voor mezelf. Huiskes-Kokkeler maakt dit mogelijk en brengt iedereen in de gelegenheid om het beste uit zichzelf te halen, door onder meer interne en externe opleidingen. We werken echt in teamverband en staan altijd klaar voor elkaar."

Gilbert van den Heuvel

"Als service adviseur ben je de spil in het web. Wij moeten altijd zorgen dat de mobiliteit van de klant gewaarborgd blijft. Vanuit deze functie is het met collega's ontzettend fijn werken."

Werken in de techniek
Play

Werken in de techniek