Wij zorgen voor optimale mobiliteit

Mobiliteit is bij ons gegarandeerd. Met de mobiliteitsservice voor uw Volkswagen, Škoda, SEAT, Audi of Volkswagen Bedrijfswagen wordt u altijd op weg geholpen. Voor al onze merken is er gratis pechhulp en heeft u garantie bij uw auto. De mobiliteitsservice van onze merken zijn 24/7 bereikbaar in heel Nederland en Europa. 

Daarnaast verzorgt Huiskes-Kokkeler uw mobiliteit met eigen service. Wij bieden u vervangend vervoer (leenfiets/e-bike, vervangende auto of vervangende bedrijfswagen), haal- en brengservice en gratis taxiservice. Wanneer uw auto onderhouden en/of hersteld wordt, kunt u gebruik maken van onze verschillende diensten.

Vervangend vervoer

Bij veel werkzaamheden kunt u wachten in onze showrooms of gebruik maken van onze werkplekken. Wij kunnen ons ook goed voorstellen dat u juist mobiel wilt blijven tijdens een werkplaatsbezoek.

Op het gebied van vervangend vervoer bieden wij u de volgende mogelijkheden:
•  Leenfiets / e-bike (beide gratis)
•  Vervangende auto vanaf € 20 per dag (incl. btw, excl. brandstof)
•  Vervangende bedrijfswagen vanaf € 30 per dag (excl. btw, excl. brandstof)

Heeft u speciale wensen? 
Geef het ons door en wij gaan het regelen. Bij een meerprijs wordt u hierover geïnformeerd.

Haal- en brengservice van uw auto

Wij halen en brengen uw auto graag. Wilt u bijvoorbeeld dat uw auto op een afgesproken tijdstip opgehaald en gebracht wordt bij u thuis of op het werk? Dat is mogelijk. Na de werkzaamheden brengen wij de auto dan terug naar de afgesproken plaats. 

Het is tevens mogelijk dat wij u een leenauto brengen en uw auto meenemen. Na de werkzaamheden wordt uw auto gebracht en de leenauto opgehaald. Geef het aan bij het maken van uw werkplaatsafspraak.

Prijs op aanvraag; de haal- en brengservice bieden wij vanaf € 30 (afhankelijk van de afstand). 

Liever wachten tijdens de werkzaamheden?

Uiteraard kunt u ook wachten tijdens de werkzaamheden. Maak gebruik van onze ruim opgezette wachtruimtes of werkplekken. Onze medewerkers helpen u graag aan een rustige werkplek. Bovendien is er op al onze vestigingen gratis wifi beschikbaar.

Kijk ook gerust rond in onze showroom(s). De koffie staat klaar!

Wij regelen het voor u

Of u nou wilt wachten, gebruik maken van vervangend vervoer of speciale wensen heeft, wij regelen het voor u. Bij het inplannen van uw werkplaatsbezoek (online/telefonisch) kunt u uw voorkeur aangeven. 

Gebruik onderstaande button of bel 074-255 47 32.

Werkplaats-monteur_4

Plan direct online uw werkplaatsafspraak in

NIEUW: plan telefonisch uw afspraak in via Jan

Plan uw afspraak in bij 'Jan', onze digitale assistent. Het werkt heel simpel en u kunt 24/7 een afspraak plannen via de telefoon. Probeer het uit en bel nu met Jan. Direct na het maken van de afspraak ontvangt u een reserveringsbevestiging via SMS.

Binnen 3 minuten telefonisch een afspraak plannen
Altijd bereikbaar, 24/7
Direct een SMS-bevestiging
Neemt altijd op, dus geen telefonische wachttijden

Voorwaarden mobiliteitsgarantie

U beschikt over mobiliteitsgarantie, wanneer uw Volkswagen,  Škoda,  SEAT, Audi of Volkswagen Bedrijfswagen in de garantieperiode zit, en/of wanneer de auto volgens voorschrift wordt onderhouden bij de officiële dealer, zoals Huiskes-Kokkeler. Dat betekent dat het reguliere onderhoud en de daarbij behorende noodzakelijke werkzaamheden op tijd zijn uitgevoerd door een Servicepartner. Na iedere onderhoudsbeurt voorzien wij uw onderhoudsboekje van de stempels, waarmee mobiliteitsgarantie aangetoond kan worden. Is uw auto voorzien van een digitaal serviceboekje? Bewaar dan altijd de uitdraai van het laatste onderhoud in uw auto en neem contact met ons op, indien uw auto de melding voor onderhoud of inspectie toont.