Vervangend vervoer

Bij veel werkzaamheden kunt u wachten in onze showrooms of gebruik maken van onze werkplekken. Wij kunnen ons ook goed voorstellen dat u juist mobiel wilt blijven tijdens een werkplaatsbezoek.

Op het gebied van vervangend vervoer bieden wij u de volgende mogelijkheden:
•  Leenfiets / e-bike (beide gratis)
•  Vervangende auto vanaf € 10 per dag (incl. btw, excl. brandstof)
•  Vervangende bedrijfswagen vanaf € 30 per dag (excl. btw, excl. brandstof)

Heeft u speciale wensen? 
Geef het ons door en wij gaan het regelen. Bij een meerprijs wordt u hierover geïnformeerd.

Haal- en brengservice van uw auto

Wij halen en brengen uw auto graag. Wilt u bijvoorbeeld dat uw auto op een afgesproken tijdstip opgehaald en gebracht wordt bij u thuis of op het werk? Dat is mogelijk. Na de werkzaamheden brengen wij de auto dan terug naar de afgesproken plaats. 

Het is tevens mogelijk dat wij u een leenauto brengen en uw auto meenemen. Na de werkzaamheden wordt uw auto gebracht en de leenauto opgehaald. Geef het aan bij het maken van uw werkplaatsafspraak.

De haal- en brengservice kost slechts € 19,95

Gratis taxiservice

Helaas is onze gratis taxiservice, waarbij wij u naar huis/werk brengen en weer ophalen, tijdelijk stopgezet vanwege de coronapandemie.

Liever wachten tijdens de werkzaamheden?

Uiteraard kunt u ook wachten tijdens de werkzaamheden. Maak gebruik van onze ruim opgezette wachtruimtes of werkplekken. Onze medewerkers helpen u graag aan een rustige werkplek. Bovendien is er op al onze vestigingen gratis wifi beschikbaar.

Kijk ook gerust rond in onze showroom(s). De koffie staat klaar!

Wij regelen het voor u

Of u nou wilt wachten, gebruik maken van vervangend vervoer of speciale wensen heeft, wij regelen het voor u. Bij het inplannen van uw werkplaatsbezoek (online/telefonisch) kunt u uw voorkeur aangeven. 

Gebruik onderstaande button of bel 074-255 47 32.

Werkplaats-monteur_4

Plan direct online uw werkplaatsafspraak in