Airco, voor optimale verkoeling en ontwaseming

Merkt u tijdens warme dagen dat uw airco minder koelt of dat er een muffe lucht uit komt? Of tijdens de koudere dagen dat uw airco niet meer zo goed werkt tegen beslagen ruiten? Maak dan een afspraak voor onze voordelige aircocheck! Voor slechts € 20 controleren wij de technische staat van uw airco. Laat u daarna een airco-onderhoudsbeurt uitvoeren (slechts € 99), dan krijgt u de check van ons gratis.

Airco onderhoud

Airco-onderhoud voor slechts € 99

De airco van uw auto heeft veel invloed op het comfort en de veiligheid. Zowel tijdens koude als warme dagen. De airco dienst als makkelijke ontwaseming tijdens koudere en vochtige dagen, en werkt verkoelend tijdens warme dagen zodat u tijdens het rijden gefocust blijft. Zorg er daarom voor dat uw airco altijd optimaal presteert. Tijdig onderhoud voorkomt tevens slijtage aan essentiële airco onderdelen!

Maak direct een afspraak voor een aircocheck (€ 20) of plan direct uw voordelige airco-onderhoudsbeurt (€ 99) in.

Over de aircocheck en -onderhoudsbeurt:

Onze ervaring is dat het verstandig is om iedere 2 jaar in ieder geval de airco te laten controleren. Dit is tevens het aanbevolen onderhoudsinterval van een modern aircosysteem. Laat u na de check een airco-onderhoudsbeurt uitvoeren? Dan is de check helemaal gratis.

Airco werkzaamhedenAircocheckAirco onderhoudsbeurt
Visuele controle van essentiële onderdelen
Controle interieur-/pollenfilter
Meting en controle van uitstroomtemperatuur
Reinigen van airco- en ventilatiesysteem 
Aftappen en vervanging van koudemiddel 
Drukmeting van het gehele systeem en lektest 
Contrastvloeistof toevoegen voor lekkagetest 
Desinfectie van de luchtkanalen 
EXTRA ACTIE: GRATIS vervanging interieur-/pollenfilter* 
Prijs:€ 20€ 139  € 99

Tip: heeft u last van hooikoorts? Dan kan het geen kwaad om jaarlijks het interieurfilter te vervangen. Het interieurfilter zorgt er namelijk voor dat de lucht die van buiten wordt aangezogen voor het interieur wordt gefilterd. Geef dit gerust aan in het opmerkingenveld bij het maken van uw online-afspraak. 

*Extra actie: van 1 maart t/m 30 april 2021 gratis vervanging van het interieurfilter (pollenfilter) bij een airco-onderhoudsbeurt, geef dit aan bij uw werkplaatsafspraak.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen? Geen probleem, neem gerust contact met ons op via onderstaande knop. Of bel onze servicemedewerkers via 074-255 47 32.