Wat maakt Huiskes-Kokkeler uniek?

Wat maakt Huiskes-Kokkeler uniek? Natuurlijk de mooie producten waar we mee werken, maar nog veel belangrijker, de enthousiaste collega’s. We vinden het belangrijk dat je op de juiste plek zit en in dit kader zorgen we voor gerichte opleiding en ontwikkeling van vaardigheden en competenties. Iedere medewerker is een schakel in de ketting en heeft rechtstreeks invloed op de kwaliteit van ons product of dienst.

Wanneer je werkzaam bent bij Huiskes-Kokkeler dan heb je een uniek talent dat bijdraagt aan de bedrijfscultuur! Deze bedrijfscultuur omschrijven we als:

Dit alles in een omgeving waarin respect voor elkaar en werkplezier twee belangrijke rollen spelen.

DSC_9681

1. Je bent gedreven tot prestaties

Je hebt een sterk gevoel voor kwaliteit, daarom kijk je altijd naar mogelijkheden om resultaten van jezelf en van je team te verbeteren. Resultaat en klanttevredenheid staan hierbij centraal.

2. Je gaat voor de extra inspanning

Je vindt het prettig te werken in een omgeving waarin je je voortdurend kunt ontwikkelen. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent proactief en klantgericht.

Team lease

3. Je hebt een optimistische basishouding

Je bent flexibel vindt het leuk om de juiste oplossingen te vinden. Je durft beslissingen te nemen en bent in alle opzichten gedreven en bereid tot verandering. "Make it fun" is daarbij het uitgangspunt. 

4. Je acteert als één

Je realiseert je dat je onderdeel uitmaakt van een team van collega’s, die je respecteert en waar je samen de resultaten mee behaalt.

Medewerkerstevredenheid-huiskes-kokkeler_S

5. Je regelt het voor de klant, je verkoopt geen nee.

Je lost het probleem op en biedt ook altijd een alternatief.