Terug van weggeweest: Private Lease Occasions

Met onze jong gebruikte Private Lease Occasions profiteert u van alle voordelen van Private Lease: U betaalt maandelijks een vast bedrag voor de auto, verzekering, wegenbelasting en het onderhoud. De enige kosten die u nog hoeft te maken zijn de tank/laadkosten van de Private Lease Occasions. 

En het grootste voordeel: De Private Lease Occasions zijn erg scherp geprijsd!

Bekijk onze voorraad Private Lease Occasions:

Een geschikte Private Lease auto voor elk budget!

Bij ons kunt u gegarandeerd een Private Lease auto naar wens vinden. Dankzij onze ruime voorraad nieuwe auto's van onze merken Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda vindt u bij ons altijd een Private Lease auto welke aansluit bij uw wensen en budget. Naast onze voorraad kunt u uiteraard ook een eigen Private Lease auto samenstellen. 

Geen onverwachte kosten & zekerheid met het Keurmerk Private Lease

Met Private Lease heeft u géén onverwachte kosten. Private Lease houdt in dat de prijs all-in is, dus u betaalt naast het maandbedrag niet extra voor wegenbelasting, verzekering van en onderhoud aan uw auto. Het enige wat u zelf dient te betalen zijn de brandstof/laadkosten. Daarnaast bent u bij ons dankzij het Keurmerk Private Lease verzekert van o.a. eerlijke voorwaarden en 14 dagen bedenktijd. Indien u meer wilt weten over het privé leasen of kopen van uw auto, hebben we voor u extra informatie. Daarnaast biedt Huiskes-Kokkeler u nu Flex Lease, waarbij u maandelijks uw contract kunt opzeggen. Neem contact op voor meer informatie.

Meer weten over private lease

Voor meer informatie over het privé leasen van uw auto, kunt u hier terecht.

Exclusieve auto’s leasen bij Huiskes-Kokkeler

Bij Huiskes-Kokkeler bieden we de meest exclusieve modellen aan, zowel van de merken Audi en Volkswagen, als van overige merken. Daarnaast bieden we u topservice, zodat u bij ons optimaal kunt genieten en zo uw droom in vervulling laat gaan.

Naast het privé leasen van uw exclusieve auto kunt u bij ons terecht voor het financieren, zakelijk leasen, kopen, huren & verzekeren. Lees hier meer over de mogelijkheden in de exclusieve auto’s bij Huiskes-Kokkeler.

De Beste Private Lease deal voor u

De Beste Private Lease Deal voor u

Bent u op zoek naar de beste Private Lease Deal voor uw gewenste auto, maar nog gevonden wat u zoekt? Dankzij onze mooie merken Volkswagen, Audi, Škoda en SEAT kunnen we u altijd een goede auto voor een goede prijs bieden. Vraag persoonlijk advies aan voor uw beste private lease deal: nieuw of een jong gebruikte occasion. 

Of stel direct uw Private Lease auto samen

Veelgestelde vragen

 • Met all-in bedoelen we ook écht all-in: je betaalt alleen de brandstof. In de vaste maandelijkse kosten zijn inbegrepen:

  » Afschrijving en rente
  » Reparatie, onderhoud en banden (winterbanden leverbaar tegen een meerprijs)
  » Schadeherstel
  » Houderschapsbelasting
  » Allrisk autoverzekering, inclusief inzittenden
  » Pechhulp en vervangend vervoer binnen 24 uur in heel Europa
  » Inclusief BTW en BPM

  Bij niet-verhaalbare schades kost het je dus alléén je eigen risico per schadegeval. Eventuele extra’s zoals winterbanden zijn ook leverbaar tegen een meerprijs.

 • Ja, dit is mogelijk! Je krijgt dan de inruilwaarde van je auto op je bankrekening gestort als cashback. De inruilwaarde in mindering brengen op je private lease maandbedrag is niet mogelijk. 

 • Iedereen met een voor het betreffende voertuig in Nederland geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd. Het voertuig mag ook worden bestuurd door een zeventienjarige met een 2todrive rijbewijs. Hierbij geldt dat de bestuurder tot het 18e jaar onder begeleiding mag rijden. De bijrijder moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs. De bestuurder met het 2todrive rijbewijs moet altijd zowel het rijbewijs als de begeleiderspas bij zich hebben.

 • In de meeste gevallen hoef je geen borg te voldoen. Afhankelijk van het type voertuig en het door ons ingeschatte risico is het echter wel mogelijk dat wij om een borgstelling vragen. Een aanbetaling inbrengen in het leasecontract is niet mogelijk.

 • Wij vragen om een kopie van uw rijbewijs, salarisspecificatie en bankafschrift (voorzien van de NAW-gegevens). Deze informatie zal worden gebruikt om het financiële risico in te schatten waarbij wij onder andere gebruik maken van de EDR Credit Services (www.edrcreditservices.nl). Tijdens het offertetraject kan het zijn dat je mogelijk gebeld wordt door de EDR voor het verzamelen van aanvullende informatie.

 • Ja, bij het sluiten van een leasecontract wordt dit contract geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel (BKR). Daarnaast geven wij een betalingsachterstand van 60 dagen door aan BKR. Hiermee willen wij en het BKR voorkomen dat je problemen krijgt door te veel schulden. Bij het afsluiten van het contract wordt 100% van het totaal van de leasetermijnen doorgegeven aan de BKR.

  Rekenvoorbeeld:
  Stel je leaset via Private Lease een auto voor € 225,- per maand, op basis van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar. Dan wordt het bedrag als volgt berekend: 48 maanden x € 225,- = € 10.800,-. Dit bedrag wordt doorgegeven aan het BKR. Kijk voor meer informatie op www.bkr.nl.

 • Wij bieden altijd een proefrit aan met de auto die je voor ogen hebt, zodat je zeker weet dat het de juiste keuze is. Niets is vervelender dan een auto die niet rijdt zoals je verwacht, en dat begrijpen we.

Keurmerk Private Lease: veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen

Het Keurmerk Private Lease is het kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een auto te private leasen met duidelijke algemene voorwaarden en eerlijke spelregels. De voordelen op een rij:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • 14 dagen bedenktijd
 • Bescherming tegen te hoge lasten
 • Zekerheid bij klachten

Lees meer over het Keurmerk Private Lease op de website van het keurmerk.