Auto's voor iedereen

De naam zegt het al: Volkswagens zijn auto's voor iedereen. Een Volkswagen biedt betrouwbaarheid en comfort zoals velen sinds hun eerste Volkswagen al van ons gewend zijn. En altijd gecombineerd met de nieuwste technieken. Zo ook elektrische auto's gemaakt voor iedereen, zoals de Volkswagen ID.3 en ID.4. Naast de iconische modellen zoals de Volkswagen Golf, Polo en de Volkswagen up!.  In het steeds verder groeiende SUV segment zit je bij Volkswagen ook goed. De Volkswagen Tiguan en de compactere Volkswagen T-Roc bieden alles wat u van een Volkswagen mag verwachten. Voor zowel de zakelijke rijder als het gezin is er de Volkswagen Passat. Bekijk alle modellen hieronder. 

De populairste Volkswagen modellen

Of bekijk hier alle actuele en verwachte Volkswagen modellen

Een greep uit onze Volkswagen voorraad:

Huiskes-Kokkeler-VW-Volkswagen-occasion-controle

Heeft u elders een tweedehands Volkswagen gekocht?

En wilt u meer weten over de technische staat ervan? U bent bij ons van harte welkom; wij lopen uw Volkswagen occasion graag grondig voor u na met onze voordelige Occasioncheck. Slechts € 59

Met deze check krijgt uw auto een grondige controle van de belangrijkste punten, wordt de auto uitgelezen én worden indien nodig gratis de vloeistoffen bijgevuld.

Onze Volkswagen vestigingen