Volkswagen

Uw Volkswagen dealer & servicepartner in Twente & de Achterhoek

Een greep uit onze Volkswagen voorraad:

Werkplaats-monteur_4

Direct online een werkplaatsafspraak maken.

Onze Volkswagen vestigingen

Auto's voor iedereen

De naam zegt het al: Volkswagens zijn auto's voor iedereen. Een Volkswagen biedt betrouwbaarheid en comfort zoals velen sinds hun eerste Volkswagen al van ons gewend zijn. En altijd gecombineerd met de nieuwste technieken. Zo ook elektrische auto's gemaakt voor iedereen, zoals de Volkswagen ID.3 en ID.4. De ID.5 is nu ook in onze showroom te bewonderen. Naast deze twee elektrische SUV's is er nu ook de nieuwe Volkswagen ID. Buzz voor personen, naast de iconische modellen zoals de Volkswagen Golf, Polo en de Volkswagen up!. Daarnaast komt in het najaar van 2023 de eerste volledig elektrische sedan/limousine: de ID.7 Het elektrische gamma zal worden uitgebreid met de Volkswagen ID.2 (ID. 2all). Tevens wordt in 2025 een gloednieuwe SUV verwacht: de Tayron.

In het steeds verder groeiende SUV segment zit je bij Volkswagen ook goed. De Volkswagen Tiguan en de compactere Volkswagen T-Roc (Cabrio), T-Cross en Volkswagen Taigo bieden alles wat u van een Volkswagen mag verwachten. Voor zowel de zakelijke rijder als het gezin is er de Volkswagen Passat  en de luxe Volkswagen Arteon. Daarnaast bieden wij exclusieve modellen van Volkswagen, zoals de Touareg, waarbij u kunt genieten van nog iets extra luxe en sportiviteit. Wilt u uw Volkswagen privé leasen? Bij Huiskes-Kokkeler is alles mogelijk, we hebben altijd voor u scherpe private lease -prijzen. U kunt uw favoriete Volkswagen-model naar eigen wensen samenstellen. Met onze Volkswagen vestigingen in Hengelo, Oldenzaal, Almelo, Aalten en Doetinchem hebben we voor u altijd een ruime voorraad.

Om nog beter met uw Volkswagen in verbinding te blijven, is er ook Volkswagen We Connect . Hiermee kunt u op afstand uw Volkswagen bedienen en krijgt u alle technische informatie die u wenst. 

Kies uw favoriete model