Alles over Zakelijk Huren & Shortlease

U wilt graag zakelijk een auto huren? Wij bieden een ruim aanbod auto's en bedrijfswagens die u kan huren voor één of meerdere dagen. Ook als u voor een langere periode een auto wilt huren/shortleasen is dit mogelijk.

Bij Huiskes-Kokkeler Autoverhuur kunt u ook gemakkelijk een zakelijk account aanvragen. Dit kan door het contactformulier in te vullen of rechtstreeks met een van onze medewerkers te bellen op 074-2567595. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Met ons wagenpark van ruim 300 huurauto's kunnen we altijd snel schakelen.

Shortlease

Heeft u voor een nieuwe of tijdelijke medewerker een (lease)auto nodig? Met shortlease bieden we u de mogelijkheid om flexibel en kort een auto te huren. Shortlease kan al vanaf 1 maand. We werken graag een voorstel voor u uit. 

Shortlease vanaf 1 jaar?
Op zoek naar shortlease voor een periode van 1 jaar of meer? Bekijk bij HK Autolease de zogenaamde LeaseSpecials: leasen met een korte looptijd & een aantrekkelijk tarief.

Wat bieden wij u?

  • U kunt op rekening huren.
  • Digitale facturatie (indien gewenst ook per post).
  • Haal- en breng service door heel Nederland.
  • Telefonisch zeer goed bereikbaar, geen keuzemenu's maar direct iemand aan de lijn.
  • Snel voorzien in korte en lange mobiliteitsbehoefte.
  • Geen verborgen kosten, onze contracten zijn duidelijk en transparant.

Bedrijfswagen huren

Voor het huren van een Volkswagen Bedrijfswagen hebben we ook diverse mogelijkheden. Denk aan 9-persoons bussen, gesloten bestelauto's, verhuiswagens (Crafter met of zonder laadlift), dubbele cabine bestelwagens en meer. Bekijk ons aanbod of neem direct contact op.

Kunnen we u verder helpen?

Heeft u een vraag of wens met betrekking tot het huren van een auto? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.