De Volkswagen Transporter T6.1

De Volkswagen Transporter Gesloten Bestelwagen heeft een enorme vernieuwing ondergaan. De vernieuwing van de iconische T6 stopt niet bij het uiterlijk. Zo krijgt het de meest nieuwe generatie infotainmentsystemen, hightech bestuurdersassistentie en een compleet nieuw dashboard. Nieuw is ook de onderlaadfunctie om lange voorwerpen te vervoeren, afzonderlijke laadruimte vergrendeling en een scala aan opbergvakken om het interieur clean en netjes te houden. Nieuwe TDI-motoren worden leverbaar voor de Transporter 6.1 en net als de e-Crafter, komt er ook een volledig elektrisch aangedreven versie van de vernieuwde Transporter. 

De Transporter T6.1 is niet meer nieuw te bestellen.

Nieuw interieur

De grootste wijziging ten opzichte van zijn voorganger, de T6 is het interieur. Het dashboard is compleet vernieuwd met een andere vormgeving. De ventilatieroosters zijn geoptimaliseerd voor de beste luchtstroom op bijvoorbeeld hete dagen, de tellers zijn vanaf nu ook als digitaal dashboard verkrijgbaar en het infotainmentsysteem is ook geupdatet en tevens naar de bestuurder toegedraaid. Uiteraard is er ook weer genoeg ruimte voor het afleggen van papier en zijn er meerdere bekerhouders voor het plaatsen van bijvoorbeeld koffiebekers. Het laatste wat in Het nieuwe stuurwiel is strak vormgegeven met wederom fysieke knoppen op logische plekken.

Andere Transporter modellen

Een greep uit onze Transporter voorraad

Standaarduitrusting Transporter Gesloten Bestelwagen

De vernieuwde Transporter is standaard uitgerust met onderstaande nieuwe highlights:

  • LED-laadruimteverlichting
  • Zijwindassistent Side Wind Assist
  • LED-interieurverlichting met leeslampjes in dakconsole
  • Radiosysteem 'Composition Audio' met twee luidsprekers, SD-kaartslot, Bluetooth-handsfreesysteem en USB aansluiting
  • Climatic Airconditioning
  • Gekoeld en afsluitbaar dashboardkastje
  • Doorlaadfunctie
Transporter_white

Innovatief

De Transporter is vernieuwd op verschillende aspecten. In het interieur is hij dus voorzien van een digital cockpit en nieuwe infotainment. Maar ook zijn exterieur en assistentiesystemen zijn innovatief. De rijstrookbehoudassistent is optioneel en behoudt de bus op de rijstrook wanneer u ongewild de rijstrook verlaat. Daarnaast wordt u als bestuurder tegelijkertijd gewaarschuwd door een waarschuwingsgeluid en een melding op het multifunctionele display. Ook bezit de Transporter Side Assist, Trailer Assist, Adaptive Cruise Control, Rear Traffic Alert, Side Wind Assist, Light Assist, Park Assit en Lane Assist.

Op het gebied van laden is de Transporter erg flexibel ingericht, zodat ook zware en grote objecten meegenomen kunnen worden. Zo is hij voorzien van een schuifdeur, doorlaadfunctie, laadruimte vergrendeling, wegklapbare sjorogen.

Volkswagen Transporter Bestelwagen afmetingen en specificaties

Lengte4.904 / 5.304 mm
Hoogte1.990 / 2.477 mm
Max. laadruimtevolume5,8 / 6,7 / 9,3 m³
Max. laadvermogen1.720 kg
Breedte excl. buitenspiegels2.297 mm
Draaicirkel11,9 / 13,2 m
Max. trekgewicht2.200 kg

Bekijk alle specificaties in de Transporter brochure of neem contact op met onze verkoopadviseur.

Laat uw Transporter personaliseren

Elke Transporter is bij Huiskes-Kokkeler Bedrijfswagens maatwerk. Wij kunnen u adviseren met diverse maatwerk mogelijkheden, waaronder belettering of wrap, laadruimte inrichting, signalering, betimmering en overige maatwerk mogelijkheden. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden. 

Ervaar de Transporter

Europallets en rolcontainers meenemen

Over de Volkswagen Transporter

De Volkswagen Transporter, de bestelwagen met een rijk verleden. In 1947 schetste Ben Pon (Nederlandse Volkswagen-importeur) na een bezoek aan de Volkswagen fabriek in Wolfsburg de eerste lijnen van wat, na enkele generaties, in 1990 de Volkswagen Transporter zou gaan heten. De eerste generatie welke in 1950 voor het eerst werd geproduceerd werd op de markt gezet als de T1, en na 6 generaties zij we inmiddels vanaf 2019 bij de Volkswagen Transporter T6.1 aanbelandt. 

Naast de Volkswagen Transporters welke zeer populair zijn als bestelwagen, zijn er ook Transporter personenwagens op de markt gekomen, waaronder de Volkswagen Caravelle, California en de Multivan.