Klasse-3 alarmsysteem voor uw Audi (zónder extra handzender)

Wij kunnen achteraf een Klasse-3 alarmsysteem inbouwen zónder dat er een extra handzender nodig is. Het alarm wordt dus geactiveerd d.m.v. uw originele autosleutels. Deze mogelijkheid kunnen wij aanbieden voor de volgende Audi-modellen:

✔ Audi A3✔ Audi A7✔ Audi Q7
✔ Audi A4✔ Audi Q3 ✔ Audi TT
✔ Audi A6✔ Audi Q5 ✔ Audi e-tron
Voor bovenstaande Audi-modellen bieden wij dit Klasse-3 alarmsysteem aan voor € 959 (incl. btw en montage)Ook voor andere Audi-modellen en VAG-merken (Volkswagen, SEAT, ŠKODA, VW Bedrijfswagens) kunnen wij passende alarmsystemen inbouwen. Vraag naar de mogelijkheden.
Let op:
• Aanbod is onder voorbehoud van evt. meerwerk en/of technische beperkingen;
• Aanbod geldt voor de nieuwste generatie van de aangegeven Audi modellen. Bij oudere generaties kunnen beperkingen of meerwerk van toepassing zijn;
• Beperkingen/meerwerk kan ook van toepassing zijn op importauto's;
• Getoonde prijzen zijn inclusief btw en montage.

SCM KE01 Keyless entry beveiliging

Voorkom diefstal van uw Audi en beveilig uw auto tegen een zogenoemd 'relay attack'. Bij deze populaire vorm van autodiefstal wordt het signaal van uw (keyless entry) autosleutel versterkt en daarmee de portieren geopend. Vervolgens wordt de auto gestart en gestolen. Dit terwijl uw autosleutels nog binnenshuis liggen. Maak daarom gebruik van onze SCM KE01 keyless protector en voorkom dat uw Audi op deze wijze wordt gestolen.

SCM KE01 beveiliging beveiligt de sleutels van uw Audi tegen deze vorm van diefstal. 
Wij bieden deze SCM KE01 beveiliging aan voor € 321 (incl. btw en montage). Dit is voor beide autosleutels. De beveiliging zit verwerkt binnenin de autosleutels.

Tip: combineer deze beveiliging met de inbouw van een Klasse-3 alarm.