Service volgens Huiskes-Kokkeler.

Wij begrijpen als geen ander dat u altijd op uw auto moet kunnen rekenen, daarom vinden wij dat u ook altijd op óns moet kunnen rekenen. Zo zijn we samen zorgeloos onderweg.

#1. We werken graag even voor u door.

Doordeweeks staan we vanaf 8:00 uur voor u klaar en minimaal één avond in de week doen we er graag nog een paar uur bij voor gepland onderhoud en reparaties. Zo hanteren wij de volgende verruimde openingstijden:

Donderdag tot 20:00 uur (op afspraak)
Almelo, Hengelo, Bedrijfswagencentrum Hengelo

Zaterdag tot 12:00 uur
Bedrijfswagencentrum Hengelo

Zaterdag tot 12:30 uur
Hengelo

Daarnaast kunt u in Hengelo op werkdagen áltijd uw auto halen of brengen tot 20:00 uur. Zo zijn we samen zorgeloos onderweg.

#2. Altijd gereed op het afgesproken tijdstip.

Net als u houden wij ook niet van wachten. Mocht het onverhoopt toch niet lukken om uw auto op tijd klaar te hebben, dan wordt uw auto kosteloos bij u bezorgd. 

Heeft u een auto nodig? Dan zorgen wij voor gratis vervangend vervoer. Zo zijn we samen zorgeloos onderweg.

#3. 4 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.

Niemand kent uw auto beter dan onze monteurs. Daarom is de kans klein dat u terug moet komen na een onderhoudsbeurt of reparatie. Mocht het alsnog nodig zijn, dan kunt u rekenen op 4 jaar garantie op de originele onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden. Zo zijn we samen zorgeloos onderweg.

#4. Bij pech direct weer op weg.

Mocht u met pech staan in Nederland, dan bent u zo weer op weg. We zijn binnen een uur bij u en binnen twee uur rijdt u weer verder met uw auto. Is uw auto niet snel te repareren, dan kunt u rekenen op vervangend vervoer. 

Deze service is helemaal gratis als uw auto in onderhoud is bij één van onze vestigingen. Zo zijn we samen zorgeloos onderweg.

#5. Kleine reparaties direct klaar. Ook zonder afspraak.

Duurt een reparatie maximaal één uur, dan voeren wij die direct uit zodat u snel weer door kunt. En u kunt komen wanneer het u uitkomt, want een afspraak is niet nodig. Zo zijn we samen zorgeloos onderweg.

#6. We halen en brengen u of uw auto graag.

Wij halen en brengen u of uw auto uw auto graag. Wilt u bijvoorbeeld dat uw auto op een afgesproken tijdstip wordt opgehaald? Dat is mogelijk. Na de werkzaamheden brengen wij de auto dan terug naar de afgesproken plaats. 

Het is tevens mogelijk dat wij u een leenauto brengen en uw auto meenemen. Na de werkzaamheden wordt uw auto gebracht en de leenauto opgehaald. Geef het aan bij het maken van uw werkplaatsafspraak.

De haal- en brengservice van uw auto doen wij vanaf € 30.

Zo zijn we samen zorgeloos onderweg.

#7. Alles onder één dak.

Ster in de ruit, deukje, een set winterbanden? We hebben alles voor uw auto in huis. Zo bent u in één keer klaar met al uw onderhoud, reparaties, onderdelen en accessoires. Zo zijn we samen zorgeloos onderweg.

#8. Voordelig door slim onderhoud.

We denken met u mee om de kosten laag te houden. Daarom kijken we altijd samen wat voor ú het voordeligst is: nu repareren of nog even doorrijden. Samen met de monteur kunt u een voorinspectie doen zodat u precies weet waar u aan toe bent. Door keuze uit originele, Economy Service of gereviseerde onderdelen bij reparatie bepaalt u zelf hoeveel u uit wilt geven.

En onze professionele monteurs werken dagelijks met gespecialiseerd gereedschap aan uw merk waardoor de werkzaamheden efficiënt uitgevoerd worden. Zo zijn we samen zorgeloos onderweg.

#9. We nemen graag de tijd voor u.

U kunt altijd rekenen op een warm welkom. Onze medewerkers nemen graag de tijd voor u, want iedere klant is voor ons belangrijk. Zo zijn we samen zorgeloos onderweg.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze service? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op. Of bel 074-255 41 41.