Geboren in Barcelona

SEAT heeft haar roots liggen in Barcelona, maar is voorzien van Duitse krachtbronnen. SEAT gaat altijd haar eigen weg, en dat zie je terug in de designs. De nieuwe modellen zijn allemaal gekenmerkt door de nieuwe design-richting van SEAT. De nieuwe SEAT Leon, de Tarraco en Ateca zijn daar het schoolvoorbeeld van. Ook de SEAT Ibiza is inmiddels van een update voorzien. Ontdek de modellen hieronder. 

Alle Plug-in hybride modellen van SEAT

Profiteer van het beste van twee werelden: een Plug-in hybride van SEAT. Door een elektromotor toe te voegen bij de vertrouwde benzinemotor, kunt u tot wel 60 kilometer volledig elektrisch rijden maar ook honderden kilometers ver dankzij de benzinemotor. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om beide motoren tegelijk gebruiken, wat leidt tot een aanzienlijk lager brandstofverbruik.

CUPRA Formentor

CUPRA, de sportiefste divisie

Maak kennis met de CUPRA modellen, concept cars en meer!

Een greep uit onze SEAT voorraad:

Huiskes-Kokkeler-seat-occasion-controle

Heeft u elders een tweedehands SEAT gekocht?

En wilt u meer weten over de technische staat ervan? U bent bij ons van harte welkom; wij lopen uw SEAT occasion graag grondig voor u na met onze voordelige Occasioncheck. Slechts € 59

Met deze check krijgt uw auto een grondige controle van de belangrijkste punten, wordt de auto uitgelezen én worden indien nodig gratis de vloeistoffen bijgevuld.

Onze SEAT vestigingen