Ons merkverhaal

Wij zijn Huiskes-Kokkeler. In de afgelopen eeuw zijn we uitgegroeid tot dé autoriteit op het gebied van mobiliteit in onze regio. Gedreven om onze klanten elke dag weer de beste ervaring te geven, zetten wij altijd dat stapje extra. Je bent welkom en dat voel je aan alles. Vriendelijk, sympathiek en bovenal die échte aandacht. Wij begrijpen dat het de details zijn die er toe doen. Het is deze finesse die we combineren met de nuchtere doeners mentaliteit die zo bekend is in onze regio. Wij regelen het gewoon, met vriendelijkheid, klasse en vooruitstrevende service. Dat is wat wij service met allure noemen. Gedreven door onze ambitie om voorop te blijven lopen, zijn we gemotiveerd om ons te blijven ontwikkelen en verbeteren. We kijken vooruit en richten ons op de toekomst van mobiliteit. Want één ding is zeker: mobiliteit gaat zoveel verder dan Automotive. Ook in de toekomst blijven wij er om je op weg te helpen. Wat je ook beweegt, met Huiskes-Kokkeler kom je verder.

Huiskes-Kokkeler. Aandacht. Ambitie. Allure.

Wat beweegt jou?
Play

Wat beweegt jou?

Merkwaarden

Aandacht.
Wij zijn gedreven door aandacht. Aandacht voor onze klanten en voor ons aanbod. Het zijn de details die er toe doen. Of het nou gaat om onze mensen, onze service of onze producten, je ervaart de toewijding die we hebben voor ons vak.

Ambitie.
Wij zijn gedreven door ambitie. We zijn ondernemend, doelgericht en kijken vooruit naar de toekomst. We lopen graag voorop en zijn altijd op zoek naar hoe het beter kan. Waar mogelijk samen met onze omgeving. Want met onze regionale roots zijn we hiermee sterk verbonden.

Allure.
Wij zijn gedreven om onze klanten elke dag weer de beste ervaring te geven. Dat bezegelen we door beleving waarin vriendelijkheid, klasse en vooruitstrevende service samenkomen. Daar waar de klant zich echt koning voelt, vanwege ons sympathieke karakter en omdat wij het gewoon regelen. Dat is wat wij service met allure noemen.