Werken bij Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente & de Achterhoek. Met de 5 merken, een eigen leasemaatschappij, verhuurbedrijf, schadebedrijven en een bedrijfswagencentrum is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Dit zorgt voor vele verschillende disciplines binnen onze organisatie.

Wij zoeken monteurs

Lees hieronder waarom monteurs graag bij Huiskes-Kokkeler aan de slag gaan:

1) Wij beslissen samen. 
Er zullen regelmatig werkoverleggen plaatsvinden waar je kunt meedenken en meebeslissen over besluiten die genomen worden die belang zijn voor het werk. 

2) Mogelijkheid tot opleidingen en trainingen
Vanaf het moment dat bij ons in dienst komt moedigen we je aan om opleidingen en trainingen te volgen zodat jij als professional kunt excelleren in het vakgebied.

 Ben jij hierin geïnteresseerd? Lees hieronder meer over het vakgebied en de voordelen:

Huiskes-Kokkeler
Play

Huiskes-Kokkeler

Huiskes_Hengelo_Deldenerstraat

Over ons

De rijke geschiedenis van ons bedrijf, onze medewerkers, merken, vestigingen en kernwaarden. Leer ons kennen! Mogen wij ook met jou kennis maken binnenkort?

DSC_9463_1

Onze vakgebieden

Werken bij Huiskes-Kokkeler kan in één van onze 3 vakgebieden; Techniek, Commercie & Office. Ontdek alle mogelijkheden binnen deze vakgebieden. 

DJI_0732

Onze vestigingen

Bekijk hier al onze vestigingen in Twente en de Achterhoek van waaruit wij onze klanten voorzien in hun mobiliteitsbehoefte. Van aankoop van een nieuwe auto tot leasen, verhuur, bedrijfswageninrichting en schadeherstel. 

Medewerkerstevredenheid-huiskes-kokkeler_S

Medewerkerstevredenheid

Huiskes-Kokkeler is een bedrijf wat haar medewerkers beschouwt als de belangrijkste factor voor succes. Huiskes-Kokkeler biedt de medewerkers uitdagend werk in een prachtige commerciële en technische omgeving. Een medewerkerstevredenheidsonderzoek bleek dit te bevestigen.