Werken bij Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente. Met de 5 merken, een eigen leasemaatschappij, verhuurbedrijf, schadebedrijven en een bedrijfswagencentrum is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Dit zorgt voor vele verschillende disciplines binnen onze organisatie.

Huiskes-Kokkeler Autogroep
Play

Huiskes-Kokkeler Autogroep

Huiskes_Hengelo_Deldenerstraat

Over ons

De rijke geschiedenis van ons bedrijf, onze medewerkers, merken, vestigingen en kernwaarden. Leer ons kennen! Mogen wij ook met jou kennis maken binnenkort?

DSC_9463_1

Onze vakgebieden

Werken bij Huiskes-Kokkeler kan in één van onze 3 vakgebieden; Techniek, Commercie & Office. Ontdek alle mogelijkheden binnen deze vakgebieden. 

Onze vestigingen

Bekijk hier al onze vestigingen in Twente en de Achterhoek van waaruit wij onze klanten voorzien in hun mobiliteitsbehoefte. Van aankoop van een nieuwe auto tot leasen, verhuur, bedrijfswageninrichting en schadeherstel. 

Medewerkerstevredenheid-huiskes-kokkeler_S

Medewerkerstevredenheid

Huiskes-Kokkeler is een bedrijf wat haar medewerkers beschouwt als de belangrijkste factor voor succes. Huiskes-Kokkeler biedt de medewerkers uitdagend werk in een prachtige commerciële en technische omgeving. Een medewerkerstevredenheidsonderzoek bleek dit te bevestigen.