Uw ruitschade laten herstellen

Ruitschade aan uw auto is natuurlijk ontzettend vervelend. Van kleine sterretjes tot gescheurde ruiten, wij bieden een snel en zorgvuldig herstel van uw ruit. Moet de autoruit vervangen worden? Ook dit regelen wij voor u.

De voordelen van het herstellen van uw ruitschade bij ons:
 Herstel vindt plaats volgens strenge fabrieksvoorschriften
•  Gebruik van originele materialen en lijmsoorten
•  Carrosserie- en lakgaranties blijven 100% van kracht
•  Veiligheid van uw auto blijft gewaarborgd
 Sterretje in de ruit? In veel gevallen gratis hersteld*

Herstel volgens fabrieksvoorschriften is dus ook in het belang van uw eigen veiligheid. Zeker als een ruit volledig moet worden vervangen. De carrosserie van uw auto is namelijk voorzien van een beschermende kooiconstructie, en ruiten zijn daarvan een essentieel onderdeel.

Vakkundige ruitreparatie bij Huiskes-Kokkeler. Powered by Dealerglass.

Sterretje in de ruit? In veel gevallen gratis hersteld*

Heeft u een sterretje in de ruit en is het sterretje niet groter dan een 2 euro munt? Goed nieuws, dan kan het bijna altijd snel en eenvoudig gerepareerd worden. In veel gevallen zelfs gratis*.

* De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij uw autoverzekering geclaimd worden mits u WA+ beperkt casco of WA+ volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat u een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat u zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk uw polisvoorwaarden wat exact voor u van toepassing is.

Ruitenservice per merk

Werkplaats-monteur_4

Ruitreparatie nodig? Plan direct een afspraak.