Demo auto kopen

Filteren

Filteren

Laden...

Uw auto kopen bij Huiskes-Kokkeler

Als officieel Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA dealer kunnen we altijd een passend aanbod bieden die aansluit bij de wensen van onze klanten. Op deze manier proberen we iedereen van passende mobiliteit te voorzien. En is er geen actuele voorraad van uw gewenste auto, dan stellen we deze samen, of kopen hem in voor u. 

Een Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA kopen is bij ons een belevenis waarbij we u zo optimaal mogelijk willen bedienen. Dat begint niet alleen bij een ontvangst met een goed kopje koffie of thee, maar betekent ook een proefrit aan huis, of het afleveren van een nieuwe (of jong-gebruikte) auto aan huis. Uiteraard met garantie: dan wel fabrieksgarantie, dan wel DasWelt of Audi Selectie plus garantie. En uiteraard kunt u na aankoop bij ons terecht voor officieel dealeronderhoud van uw auto. Ook als u deze elders heeft gekocht. 

Bij interesse in één van onze auto's kunt u direct een offerte, proefrit of inruilvoorstel aanvragen. Naast het kopen van een nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA kunt u ook bij ons terecht voor het financieren, zakelijk leasen, private leasen,  huren & verzekeren van uw gewenste auto.

Wij zijn uw mobiliteitspartner in Twente.