Dit is Huiskes-Kokkeler Lease
Play

Dit is Huiskes-Kokkeler Lease

Ons verhaal

Eén gedachte staat bij ons centraal: Leasegemak. Regel het voor de klant. 

Wij zijn onderdeel van Huiskes-Kokkeler. De grootste aanbieder van mobiliteit in Oost-Nederland.  Merk je weinig van hoor. Het is hier net als thuiskomen. Maar dan bij gezellige, nuchtere vakidioten die geïnteresseerd zijn in jou. Wat heb jij nodig? Daar zorgen wij voor. Boven verwachting. Voor nu én voor in de toekomst.

Of het nou gaat om zakelijke lease, wagenparkbeheer of zelfs fietslease. Wij hebben de oplossing voor jou. Je kunt hier terecht voor een simpel advies tot het overnemen van al je complexe vraagstukken. We zijn nou eenmaal een universele leasemaatschappij met een groot zakelijk netwerk. Het enige wat jij hoeft te doen is je vraag stellen aan één van de vaste contactpersonen. Wij regelen de rest. Samen maken we meters. Makkelijk, toch?

P1177182

Dit kun jij van ons verwachten

Denk je aan lease, maar zonder al dat geregel? Dan denk je Huiskes-Kokkeler Lease. Wij zetten elke dag weer een stap extra om de verwachtingen van onze klanten te evenaren én overtreffen. We lopen voorop in alle leasemogelijkheden. Daar merk je als klant de voordelen van.

Zo investeren wij blijvend in duurzaamheid, innovatie en bovenal in de mens. En daar profiteer jij van.  Want deze gedrevenheid stelt ons permanent in staat creatief en flexibel in te spelen op elke veranderende klant- en marktbehoefte. Elke uitdaging gaan we aan. Kom maar op! Wij zijn voorbereid op de toekomst. Jouw toekomst.

Persoonlijk gemak

Wanneer je wilt dat we alles uit handen nemen… dan kan dat! Denk aan de levering van nieuwe auto`s, huurauto’s en schadeherstel. Ook voor onderhoud, bandenwissel en ruitreparatie kun je bij ons terecht. En bij pech? Altijd direct vervangend vervoer. Dit heet het one-stop-shop principe. Makkelijk en efficiënt dus. Overigens heb je altijd twee vaste contactpersonen. Hierdoor kun je altijd iemand bereiken op werkdagen.

Duurzaamheid. Van elektrisch rijden tot fietslease

Benieuwd naar een elektrische auto of een geheel duurzaam wagenpark? We informeren je graag over de mogelijkheden en over de (financiële) voordelen. Ook vertellen we je met plezier over onze fietslease: ‘lease a bike’. Door de nieuwe fietsregeling is dit  aantrekkelijker dan ooit! Wij weten hoe het werkt en helpen je er graag mee.

Stap in! Dan nemen we je mee

Samen bepalen we de gewenste route en het eindpunt. Wij komen bij je zitten, navigeren. Want jouw drive is onze drive. Moeten we hiervoor buiten de gebaande paden om? Geen probleem! Wij regelen het voor je. En beloven je de meest prettige, onbezorgde en duurzame rit van je leven. En jij houdt de handen altijd aan het stuur. Klaar om op reis te gaan?

De voordelen van Huiskes-Kokkeler Lease:
de grootste aanbieder van mobiliteit
in Oost Nederland.

Leasegemak: wij regelen het Leasegemak: wij regelen het
Altijd uw gewenste merk Altijd uw gewenste merk
Direct vervangend vervoer Direct vervangend vervoer
Elektrisch rijden eenvoudig gemaakt Elektrisch rijden eenvoudig gemaakt
Fietslease via Lease a Bike Fietslease via Lease a Bike

Onze Huiskes-Kokkeler Lease vestigingen