Team Zakelijke Markt: Dé duurzame mobiliteitspartner voor zakelijk Oost-Nederland

Voor Huiskes-Kokkeler Team Zakelijke Markt is iedere onderneming uniek. Team Zakelijke Markt bestaat sinds 1 januari 2023 uit een samenvoeging van verschillende afdelingen. Business Center, DLA24, International Sales en Bedrijfswagens. Hierdoor hebben we maximale aandacht voor onze zakelijke relaties.

Wij geloven in de kracht van één centraal aanspreekpunt voor alle zakelijke mobiliteitsaspecten, met een team van experts op de achtergrond. Denk aan specialisten op het gebied van fleetsales, product advies, duurzaamheid, onderhoud, ombouw, schadeherstel, kopen, leasen, verzekeren, financieren en méér (ook internationaal). Zo hebben onze specialisten in het verleden al voor vele zakelijke partners de perfecte mobiliteitsoplossing gerealiseerd. Wij zijn er voor iedere unieke mobiliteitsbehoefte en wij kijken samen met onze partners naar de perfecte invulling daarvan.

Wij streven naar een professionele aanpak en totaaloplossingen op het gebied van zakelijke mobiliteit. Volledige ontzorging staat daarbij centraal; wij regelen het voor u!

Weten wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op.

De mogelijkheden bij Team Zakelijke Markt

Als Team Zakelijke markt zijn wij voortdurend bezig om onze rol als totale mobiliteitsaanbieder op een zo duurzaam mogelijke manier in te vullen. Wij bieden hierin verschillende mogelijkheden aan, zoals Operational Lease, Financial Lease of import van uw gewenste voertuigen.  Wij vinden voor iedere specifieke klant de perfect passende (duurzame) mobiliteitsvorm. 

Mobiliteit gaat verder dan alleen de Automotive, waardoor wij ook Lease a Bike en Shuttel aanbieden als duurzame mobiliteitsvormen voor uw bedrijf. Ook is het bij Huiskes-Kokkeler nu mogelijk om uw bedrijfsmobiliteit te verduurzamen met de DOCKR bakfietsen, zodat uw producten nu nóg sneller vervoerd kunnen worden door de stad.

Onze afdelingen

  • Business Center

Business Center is hét centrale aanspreekpunt voor universele leaseoplossingen, waarbij wij fungeren als  belangrijke schakel tussen leasemaatschappijen en grote zakelijke klanten. Het vinden van de perfecte leaseovereenkomst kan soms complex zijn. Door de uitgebreide ervaring in de leasingsector kunnen wij u begeleiden bij het vinden van de juiste constructie die aansluiten bij uw specifieke behoeften en budget. Met de kracht van samenwerken én het leveren van op maat gemaakte oplossingen, ontzorgen wij u voor uw gehele wagenpark!

  • International Sales

International Sales is dé plek waar wij schaarste in de Nederlandse markt oplossen door internationaal auto’s voor u in te kopen. Maar ook waar we uw droomauto op maat vinden. Wij werken samen met een netwerk van zorgvuldig geselecteerde en betrouwbare partners in heel Europa. Ontdek ons diverse aanbod en start vandaag nog uw auto-import avontuur! Voor specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met ons!

  • Bedrijfswagens

Voor uw bedrijf kan een bedrijfswagen wellicht de meest geschikte mobiliteitsoplossing zijn. Bij Huiskes-Kokkeler Bedrijfswagens kunnen wij uw bedrijf voorzien van de meest passende bedrijfswagens, waarbij wij deze kunnen personaliseren en inrichten naar uw specifieke wensen.

Wie is wie?

Wij stellen ons graag aan u voor!

Verduurzamen

Als Team Zakelijke Markt zijn wij voortdurend bezig om de mobiliteit van onze zakelijke partners te verduurzamen, waarbij wij veel aandacht schenken aan het reduceren van de CO2-uitstoot. Wij kijken naar duurzame mobiliteit in de breedste zin van het woord, waardoor wij een totaalaanbod aan mobiliteitsoplossingen hebben. Bijvoorbeeld met onze laadpalen van Lanova, waarmee u uw bedrijfspand kunt voorzien van de best passende laadpalen voor uw bedrijf. Deze kunnen worden aangesloten op uw zonnepanelen, waardoor uw eigen energie kan worden opgewekt. Heeft uw bedrijf nog geen zonnepanelen, maar overweegt u om deze aan te schaffen? Neem dan gerust contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden.

Elektrisch rijden of hybride rijden kan voor u de ideale mobiliteitsoplossing zijn. Uw wagenpark elektrisch inrichten zorgt voor een duurzame mobiliteit. Met ons ruime aanbod (hybride-) elektrische modellen kunt u uw wagenpark duurzaam inrichten, maar ook met Lease a Bike is het bij Huiskes-Kokkeler mogelijk om uw zakelijke mobiliteit te verduurzamen bij kortere afstanden. 

Wilt u weten welke mobiliteitsvorm het meest geschikt is voor uw bedrijf?  Neem contact met ons op en wij helpen u verder!

Contact opnemen

Weten wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact op via onderstaande button. Of bel 074-255 41 41.