Dé duurzame mobiliteitspartner voor zakelijk Oost-Nederland

Huiskes-Kokkeler Team Zakelijke Markt bestaat sinds 1 januari 2023 uit een samenvoeging van verschillende afdelingen. Business Center, DLA, International Sales en de bedrijfswagens. Hierdoor hebben we maximale aandacht voor onze zakelijke relaties.

Wij geloven in de kracht van één centraal aanspraakpunt voor alle zakelijke mobiliteitsaspecten, met een team van experts op de achtergrond. Denk aan specialisten op het gebied van fleetsales, product advies, duurzaamheid, onderhoud, ombouw, schadeherstel, kopen, leasen, verzekeren, financieren en méér (ook internationaal).

Wij streven naar een professionele aanpak en totaaloplossingen op het gebied van zakelijke mobiliteit. Volledige ontzorging staat daarbij centraal; wij regelen het voor u!

Weten wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op.

Lease a Bike & Shuttel

Als Team Zakelijke markt zijn wij voortdurend bezig om onze rol als totale mobiliteitsaanbieder zo duurzaam mogelijk te maken. Hierin bieden wij bijvoorbeeld Lease a Bike en Shuttel aan als één van deze duurzame mobiliteitsvormen. Ook voor tijdelijke mobiliteitsvraagstukken bieden wij oplossingen met Drivefast. Wij vinden voor iedere specifieke klant de perfect passende mobiliteitsvorm. 

Wij vinden het belangrijk dat wij met een breed team zijn dat bestaat uit meerdere specialisten, waarbij wij maximaal aandacht hebben voor onze zakelijke relaties. Door aandacht voor onze klanten te hebben weten we wat de wensen zijn en kunnen we voor elke klant passende mobiliteitsoplossingen in kaart brengen. De mobiliteitsbehoefte is door de jaren heen steeds veranderd en wij veranderen daarin mee. Zo zorgen wij voor optimale flexibiliteit binnen de mobiliteitsoplossingen.

Welke vorm past het beste bij uw situatie? Neem contact op. 

Aftermovie Business Center Rally 2019
Play

Aftermovie Business Center Rally 2019

Contact opnemen

Weten wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact op via onderstaande button. Of bel 074-255 41 41.