Direct schade melden (lease)

Rijdt u een auto van Huiskes-Kokkeler Lease / HK Autolease en heeft u schade? Meld de schade zo snel mogelijk via ons online schadeformulier. Is er een tegenpartij bij betrokken? Vul dan ter plekke, met de tegenpartij, een Europees schadeformulier (hier aan te vragen) in en upload deze in het online schadeformulier.

Voor het beheren van onze schademeldingen maken wij gebruik van het UBclaims platform van Ubench. Alle e-mails die u ontvangt met betrekking tot uw schade ontvangt u van vwpfs_co@ubench.com. 

Schade in het buitenland, ruitschade & inbraak

Schade in het buitenland

Leg bij schade in het buitenland allereerst de schade zo goed mogelijk vast op foto's. Vraag ook de gegevens van de groene kaart van de tegenpartij op. Vul ter plekke, met de tegenpartij, een Europees schadeformulier in en upload deze in het online schadeformulier. Daarnaast is het verstandig aangifte te doen bij de (plaatselijke) politie. Let op: alle gegevens van de tegenpartij moeten door de tegenpartij zelf zijn ingevuld - inclusief een handtekening! Upload het aangifteformulier ook in het online schadeformulier. Zo vindt er een snellere en correcte afhandeling plaats door de verzekeringsmaatschappij.

Ruitschade

Rijdt u in een Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagen, SEAT, Škoda, Porsche of CUPRA en u heeft ruitschade of een ster in uw ruit? Dan kunt u bij de merkdealer terecht voor reparatie. Klik op de merknaam van uw leaseauto en neem contact op met de gewenste dealer voor het maken van een afspraak. Voor alle overige merken belt u met (033) 454 95 55 en kiest u in het keuzemenu voor ruitschade. Laat u ruitschade elders herstellen, dan kan dat tot gevolg hebben dat u niet in aanmerking komt voor vergoeding hiervan. Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan ons advies te volgen. Voor spoedeisende reparaties belt u 24/7 met onze Berijdersdesk via het telefoonnummer (033) 454 95 55.

Inbraak

In geval van inbraakschade en/of diefstal doet u eerst aangifte bij de plaatselijke politie. Vervolgens neemt u contact op met onze BerijdersDesk.