Samen sterk: Huiskes-Kokkeler Autogroep heeft A.A.S. Autoschade Albert Kip overgenomen

Huiskes-Kokkeler Autogroep heeft op 1 september 2022 A.A.S. Autoschade Albert Kip overgenomen. Alle medewerkers van het Oldenzaalse schadebedrijf gaan mee. Met deze overname beschikt Huiskes-Kokkeler nu in totaal over 4 schadebedrijven, verspreid over Twente (Almelo, Enschede, Oldenzaal) en De Achterhoek (Doetinchem).

Twents karakter

Volgens Theodoor Vis, algemeen directeur van Huiskes-Kokkeler, hebben de bedrijven veel gemeen in cultuur en aanpak. “Het karakter van een Twents bedrijf zie je terug bij ons en bij Albert Kip. Het familiebedrijf is al sinds 1953 een vertrouwd gezicht in Oldenzaal. Door de overname kunnen we enerzijds met elkaar een grotere efficiëntere organisatie vormen en anderzijds door de verschillende lokale vestigingen dichtbij onze klanten blijven.”

De schademarkt verandert

De belangrijkste reden voor de overname en de daaruit voortvloeiende samenwerking is dat de schademarkt de komende jaren sterk verandert door elektrificatie en merksturing. Daarnaast wil Huiskes-Kokkeler blijvend een dynamische omgeving bieden voor ambitieuze medewerkers.

De directie zal gevoerd worden door Theodoor Vis (algemeen directeur) en Marco Golbach (commercieel directeur).

Beide bedrijven kijken uit naar de samenwerking om hun klanten nog beter te kunnen bedienen, nu en in de toekomst. Samen sterk!

Onze schadeherstel vestigingen: