enyaqcoupeacuteiv13

Sierlijke belijning en standaard een panoramadak

De stijlvolle variant van de ŠKODA ENYAQ iV: de ENYAQ COUPÉ iV. De ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV is een beter gestroomlijnde carroserievariant, zonder dat de praktische inhoud van de ENYAQ iV verloren gaat. Er is keuze uit twee accupakketten en drie vermogensvarianten, met achter- of vierwielaandrijving. De grootste batterij creëert een actieradius van maar liefst 535 kilometer (WLTP).

De ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV is tot op heden onthuld in een gecamoufleerde skin.  Naar verwachting is deze carroserievariant beschikbaar vanaf begin 2022. Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws rondom de De ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV, meld u dan via onderstaand formulier aan!

Aandrijflijnen

ŠKODA komt met twee verschillende accupakketten en drie vermogensvarianten voor de ENYAQ COUPÉ iV. De ENYAQ COUPÉ iV 60 heeft een capaciteit van 62 kWh en levert een vermogen van 132 kW via de achterwielen. De iV 80-versie heeft ook achterwielaandrijving, maar beschikt over een vermogen van 150 kW. Voorzien van het grotere 82 kWh accupakket en dankzij de gestroomlijnde carrosserie, is een actieradius van 535 kilometer (WLTP) mogelijk.

De ENYAQ COUPÉ iV 80x krijgt standaard het grootste accupakket en is ook tussen de voorwielen voorzien van een elektromotor, die een vermogen levert van 80 kW. Samen brengen de twee elektromotoren een vermogen van 195 kW over op alle vier de wielen. Aan een 11 kW wallbox is de nieuwe coupé in zes tot acht uur volledig opgeladen. Via een publieke snellader kan de auto met een maximum vermogen van 125 kW worden opgeladen.