Altijd verbonden met uw trouwe Škoda, nu geheel gratis

Škoda heeft een manier ontwikkeld waarmee u uw Škoda met een leeftijd tot 12 jaar, weer geheel up-to-date is. Dankzij een eenvoudige DataPlug en de gratis Škoda Connect LITE-app, staat uw Škoda in verbinding met uw telefoon. Hierdoor wordt een wereld geopend aan informatieve en behulpzame mogelijkheden. 

Moderne Škoda's beschikken tegenwoordig over een app waarmee u uw Škoda op afstand kunt bedienen. Deze functie is uitermate handig voor de volledig elektrische Škoda Enyaq iV, aangezien u de huidige staat van de batterij zo kunt aflezen en op afstand het interieur kunt voorverwarmen en -koelen. Om gebruik te kunnen maken van deze functie, dienen zowel uw telefoon als uw Škoda verbonden te zijn met internet. Huidige telefoons bevatten reeds de benodigde simkaart, terwijl steeds meer nieuwe auto's ook over een simkaart beschikken. Zo beschikt de betaalbare Škoda Fabia al over 'Ready to Connect' wanneer hij van de productielijn rolt. Functies van de auto bedienen is niet mogelijk met de Connect LITE-app, maar u kunt wél van alles aflezen. De upgrade van de Dataplug is momenteel geheel gratis bij Huiskes-Kokkeler.

Dit heeft de Škoda Connect LITE te bieden

Met de Škoda Connect LITE-app wordt uw band met uw Škoda verbeterd. Binnen één oogopslag ziet u de algemene informatie zoals de actuele kilometerstand en het brandstofpeil, als een uitgebreide brandstofmonitor waarmee de app bijhoudt hoe vaak u heeft getankt en wat de kosten van elke rit bedragen. Het digitale logboek houdt alle ritten bij en geeft u tevens inzicht in uw rijstijl. De app creëert zelfs een competitie om zo zuinig mogelijk te rijden: hij moedigt u aan met uitdagingen en u wordt beloond met punten en trofeeën. Wordt u één van de meest efficiënte Škoda-rijders? De Connect LITE helpt u bovendien bij het terugvinden van u geparkeerde auto, het opzoeken wat een specifiek waarschuwingslampje betekent en het eenvoudig maken van een afspraak bij uw Škoda-dealer in de buurt.

Geschikte Škoda-modellen voor Connect LITE

Voor de ondersteunende modellen is een overzicht gemaakt, waarbij de kans groot is dat uw Škoda daarbij staat,  aangezien de lijst allerlei modellen bevat van de compacte Citigo tot de chique Superb.

Momenteel profiteert u geheel gratis van deze upgrade naar een hypermoderne Škoda, ten waarde van 39 euro. De Škoda-dealer installeert de DataPlug voor u, waardoor u alleen de Connect LITE-app zelf dient te downloaden op uw telefoon in de App Store of Google Play Store. Voor meer informatie en een eenvoudige handleiding verwijzen wij u door naar de Connect LITE-pagina.

Bovendien komt er nog een voordeel kijken bij de Connect LITE-app, aangezien de Škoda Wintercheck geheel gratis is voor connected Škoda-rijders.