Alle Volkswagen Taigo acties

Alle acties voor uw nieuwe Taigo

✔ Private Lease-actietarief vanaf € 469 p/m
✔ Aantrekkelijke Life Edition uitvoering 
✔ Inruilvoordeel van € 2.000

Profiteer direct van een aantrekkelijk geprijsd actietarief op de geheel nieuwe Taigo. Op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar leaset u de Taigo al vanaf € 469 p/m. Configureer uw leaseauto direct via de onderstaande button.

Private Lease-actietarief

Profiteer nu van onze scherpe Taigo Private Lease actie. U rijdt al vanaf € 469 p/m een nieuwe Taigo op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Bekijk onze voorraad of stel uw eigen aanbieding samen.

*Let op: actietarief geldt zolang de voorraad strekt!

Life Edition vanaf €33.490

Om te voorkomen dat u gaat twijfelen welke uitvoering u moet kiezen is er nu de Taigo Life Edition. Standaard rijk uitgerust met onder meer:

  • Parkeersensoren
  • Getinte ruiten
  • Achteruitrijcamera
  • Adaptive Cruise Control (Travel Assist)
  • Apple Carplay
  • 17" lichtmetalen velgen
  • Keyless Access
  • Metallic lak

Kies voor een DSG automaat voor een meerprijs van €2.000 en je gaat met luxe en gemak de weg op met de Taigo Life Edition.

vw taigo exterieur 3

Inruilpremie

U heeft nu nog meer reden om voor een nieuwe Volkswagen te kiezen. Ruil uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen Taigo en ontvang tijdelijk extra voordeel op uw nieuwe Volkswagen. 

U krijgt € 2.000 extra inruilvoordeel op uw nieuwe Taigo bij inruil van uw oude auto! 

Onze Taigo voorraad

Contact / vragen

Heeft u een vraag over deze actie of interesse dan kunt u dat laten weten via de onderstaande buttons. Wilt u liever telefonisch contact hebben dan kunt u ons bereiken via 074 204 04 28.

Actievoorwaarden

Actie geldt zolang de voorraad strekt. Onder voorbehoud van fouten, beschikbaarheid en prijswijzigingen. Genoemde prijzen zijn rijklaarprijzen (dus inclusief btw/bpm, afleverkosten, recyclingbijdrage en leges). Inruilpremie is niet te combineren met Private Lease of Operational Lease.