P1244624

Styling en performance

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van diverse styling en performance parts, die zowel van binnen als van buiten zorgen voor een totaal nieuwe bedrijfswagen. Vele klanten hebben hun bedrijfswagen al door ons laten individualiseren. Of het nou gaat om extra luxe en comfort, of om styling en tunings-mogelijkheden, de mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend.

Ontdek hieronder wat wij voor u kunnen betekenen!

Styling en performance diensten

Styling en performance voor uw Volkswagen Transporter of Caddy

Alles voor bedrijfswagen ombouw

Huiskes-Kokkeler Bedrijfswagens verzorgt alles voor de ombouw van uw bedrijfswagen. Met een team van specialisten ter beschikking maken wij van uw bedrijfswagen een variant om nooit te vergeten. U creëert met onze diensten een zowaar uniek model die compleet naar wens samengesteld is. Maak uw bedrijfswagen exclusief en helemaal af dankzij onze bumpersets, wielensets, achterspoilers, verlagingsets en sidebars. Ga voor extra luxe en comfort met onze interieur-oplossingen. En maak het helemaal af met net dat extra puntje uitstraling dankzij onze details. Daarnaast werken wij samen met ons team van bedrijfswageninrichting om u ook functionele oplossingen te bieden op het gebied van laadruimte inrichtingen. De mogelijkheden zijn zeer divers en vaak ook te combineren. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Ook voor personenauto's

De Styling en Performance afdeling van Huiskes-Kokkeler Bedrijfswagens verzorgt naast de ombouw van uw bedrijfswagen, ook voor de ombouw van uw CUPRA Born. Met een team van specialisten is er een uniek CUPRA Born ontwerp gecreëerd in de vorm van een Bocanegra Edition. In het verleden hebben wij al een aantal personenwagens omgebouwd tot een uniek model, neem bijvoorbeeld de ID.3 R en de Volkswagen Tiguan ‘Black Edition’. Bent u nu geïnteresseerd in de CUPRA Born Bocanegra Edition? Klik dan op de onderstaande button, ga naar de moelpagina en bekijk de mogelijkheden.

ABT Sportsline

Huiskes-Kokkeler is leverancier en installateur van ABT Sportsline-producten voor bedrijfswagens. Hoogwaardige bodykits, onderdelen en performancetuning met de kwaliteit van het Duitse ABT!

ABT Motortuning Volkswagen Transporter

Graag wat meer PK's onder de motorkap van uw bedrijfswagen? Daar kunnen wij voor zorgen! Als partner van ABT Sportsline verzorgen wij het leveren en installatie van motortuning voor uw Volkswagen Transporter! Geef uw bedrijfswagen extra kracht met onze motortuning. 

Huiskes-Kokkeler doet meer!

Wij lopen altijd die extra meter voor onze klanten. Met een persoonlijke en professionele aanpak zorgen wij ervoor dat uw bedrijfswagen volledig naar wens bij ons de deur uit rijd! Ook interesse in onze personalisatiemogelijkheden?  Vraag ons wat wij voor u kunnen betekenen om uw wensen te realiseren, of kom langs in onze showroom.

Huiskes-Kokkeler Bedrijfswageninrichting

Naast het ombouwen van uw bedrijfswagen in unieke en stijlvolle voertuigen kunt u bij Huiskes-Kokkeler ook terecht voor alles op het gebied van bedrijfswageninrichting. Met Huiskes-Kokkeler Bedrijfswageninrichting maakt u uw bedrijfswagen compleet op maat met onze dubbele cabines, laadruimte betimmering, verlichting, beveiliging, ladingzekeringen, daktransport en meer. Ga ook snel de weg op met onze standaardinrichtingen van het topmerk Aluca