Autobedrijf Enschede

Op zoek naar een autobedrijf in Enschede? Huiskes-Kokkeler Enschede biedt u onderhoud en service volgens de fabrieksvoorschriften van Volkswagen en Škoda. In onze garage in Enschede kunt u terecht voor al uw onderhoudsproblemen en benodigdheden. Wij hebben op dit gebied 125 jaar ervaring en dit stellen wij beschikbaar via diverse vestigingen in Enschede en omgeving. U kunt uw auto zonder zorgen bij ons achterlaten, wij regelen de rest. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de schadeherstel van uw auto. Bij onze garage in Enschede kunt u hiervoor terecht bij ons schadeherstelbedrijf A.A.S. Hanterink.

Bent u opzoek naar een nieuwe, occasion of lease auto? Dat kan ook, bij onze vestiging in Hengelo (12 minuten rijden vanaf Enschede) heeft u een ruime keuze aan nieuwe en gebruikte auto's, waarover wij u graag adviseren.

 Service & onderhoud Service & onderhoud
Werkplaats-monteur_4

Direct een werkplaatsafspraak in Enschede maken?

Een greep van onze voorraad in Hengelo

Onze merken

huiskes-kokkeler-hengelo-voorraadterrein-min

Vind uw perfecte auto of bedrijfswagen

Autogarage Enschede

Op het gebied van service en onderhoud beschikt onze garage in Enschede rijkelijk over de juiste expertise. U kunt in Enschede terecht voor Volkswagen service, Škoda service en autoschadeherstel. Gaat u akkoord met dealeronderhoud bij Huiskes-Kokkeler Enschede dan krijgt u te maken met fraaie servicebeloften en zekerheden van onderhoud bij onze garage in Enschede. U kunt in onze werkplaatsplanner eenvoudig een afspraak maken in onze werkplaats voor onderhoud, checks, onderdelen en overige service. Check snel wat wij u kunnen bieden in onze garage in Enschede!