Autobedrijf Enschede

Op zoek naar een autobedrijf in Enschede? Huiskes-Kokkeler Enschede biedt u onderhoud en service volgens de fabrieksvoorschriften van Volkswagen en Škoda. In onze garage in Enschede kunt u terecht voor al uw onderhoudsproblemen en benodigdheden. Wij hebben op dit gebied 125 jaar ervaring en dit stellen wij beschikbaar via diverse vestigingen in Enschede en omgeving. U kunt uw auto zonder zorgen bij ons achterlaten, wij regelen de rest. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de schadeherstel van uw auto. Bij onze garage in Enschede kunt u hiervoor terecht bij ons schadeherstelbedrijf A.A.S. Hanterink.

Bent u opzoek naar een nieuwe, occasion of lease auto? Dat kan ook, bij onze vestiging in Hengelo (12 minuten rijden vanaf Enschede) heeft u een ruime keuze aan nieuwe en gebruikte auto's, waarover wij u graag adviseren.

✔  Service & onderhoud

Werkplaats-monteur_4

Direct een werkplaatsafspraak in Enschede maken?

Vestigingen en openingstijden

Een greep van onze voorraad in Hengelo

Onze merken

Autogarage Enschede

Op het gebied van service en onderhoud beschikt onze garage in Enschede rijkelijk over de juiste expertise. U kunt in Enschede terecht voor Volkswagen service, Škoda service en autoschadeherstel. Gaat u akkoord met dealeronderhoud bij Huiskes-Kokkeler Enschede dan krijgt u te maken met fraaie servicebeloften en zekerheden van onderhoud bij onze garage in Enschede. U kunt in onze werkplaatsplanner eenvoudig een afspraak maken in onze werkplaats voor onderhoud, checks, onderdelen en overige service. Check snel wat wij u kunnen bieden in onze garage in Enschede!