SEAT financiering

Uw SEAT financieren doet u via het SEAT Privé Plan: een financiering met vaste lage maandlasten met een looptijd van 1 tot 6 jaar. Door de hoge restwaarde van de SEAT wordt deze aflossingsvrij in de financiering opgenomen. Bekijk hieronder in de video de uitleg over het SEAT Privé Plan.

SEAT Privé Plan
Play

SEAT Privé Plan

Gunstige maandlasten bij privé financieren.

Een auto financiering op maat nodig voor uw nieuw aan te schaffen SEAT? Het SEAT Privé Plan is de auto financiering voor u: afgestemd op uw wensen, financiële situatie en gewenste gebruiksduur. Het voordeel van het financieren van uw SEAT via het Privé Plan is dat u geen hoog bedrag bij aanschaf hoeft te betalen. Doordat de aanbetaling en slottermijn zelf te bepalen zijn wordt een gepaste financiering voor u samengesteld, waarbij u vaste lage maandlasten betaalt. 

De voordelen van het SEAT Privé Plan op een rij:

  • Vaste maandlasten, vaste looptijd en vaste rente
  • Lage maandbedragen door hoge inruilwaarde
  • Financiering speciaal ontwikkeld voor SEAT auto's
  • Gemakkelijk en snel geregeld bij Huiskes-Kokkeler

Meer informatie

Heeft u al een SEAT uit voorraad op het oog? Op de pagina van de betreffende auto kunt via de financierings-calculator een indicatie krijgen van de mogelijke aanbetaling, slottermijn en het maandbedrag. Advies nodig? Neem dan contact op met onze verkoopadviseurs.