Styling en performance

Huiskes-Kokkeler is officieel dealer van het meest kwalitatieve performancemerk uit Europa: ABT Sportsline. Wij leveren en monteren originele onderdelen, bodykits en motortuning van deze gerenommeerde tuner voor bedrijfswagens.

ABT Sportsline biedt enorm veel mogelijkheden om uw bedrijfswagen te personaliseren. Onze medewerkers hebben de kennis om de ABT tuningparts naadloos aan te brengen op uw voertuig. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op of kom naar onze vestiging!

ABT start-stop

Upgrade motorvermogen

ABT-Sportsline staat bekend om hun kwalitatieve motorupgrades. Meer vermogen, met het behoud van de betrouwbaarheid van uw motorblok. Omdat ABT-sportsline zo zeker is van hun producten, blijft de fabrieksgarantie behouden na het uitvoeren van een upgrade aan het motorvermogen.  

ABT-sportsline is daarom ook officieel erkend door de Volkswagen autogroep als VAG-tuner. 

Velgen

Unieke velgen? Dat zijn de velgen van ABT-Sportsline zeker. De velgen zijn lichtgewicht, van uitzonderlijke kwaliteit en er is keuze uit talloze unieke designs voor bijna alle VAG-modellen. 

ABT-uitlaatsystemen

Uitlaatsystemen

De ABT-uitlaatsystemen bevatten alles wat u zoekt. De geluidservaring is van een ander niveau, de auto krijgt een compleet andere look, het sluit naadloos aan en de kwaliteit is van de bovenste plank!