Kopen excl. BTW

€ 47.620,-

Een moderne alleskunner

Een flexibele, ruime bus die met z’n tijd meegaat. Geen technische snufjes, maar innovatieve oplossingen. Daarom is er de compleet nieuwe Volkswagen Multivan. Vooruitstrevend design, slimme assistenten, premium, plug-in hybride,  personenauto-comfort en multifunctioneler dan ooit. De Volkswagen Multivan beschikt over alle genoemde innovaties, zonder het unieke DNA van z’n voorgangers te verliezen.

Grensverleggend

Het nieuwe tweedelige panoramadak is typerend voor de premium innovaties voor de vernieuwde Multivan. Door het vele lichtinval voelt het interieur nog ruimer. Ook de maximale binnenhoogte in het midden is hierdoor iets hoger. De LowE-coating van het gelaagde veiligheidsglas vermindert de warmtestraling met 78 procent. Het premium comfort is in elk detail te beleven.

Multifunctioneel

De nieuwe Volkswagen Multivan is de eerste in zijn markt met een superslim interieurconcept. Dankzij de volledig vlakke vloer, het innovatieve railsysteem en de bijzonder eenvoudig te verwijderen stoelen kunt u de Multivan indelen naar uw eigen wensen. De nieuwe multifunctionele tafel verplaatst u via de rails naar de plek die u in gedachten had. Daarnaast maakt de elektromechanische parkeerrem de weg vrij voor een ruime doorgang tussen de voorstoelen naar de passagiersruimte. Of schuif hem ingeklapt tussen de voorstoelen en u hebt een comfortabele middenconsole. Om nog meer ruimte te besparen is de versnellingspook vervangen voor een DSG-automaat, rechtsachter het stuurwiel te vinden. Ook is de handrem vervangen voor een schakelaar.

Muisstil manoeuvreren

Met het oog op de toekomst mag een hybride-aandrijflijn niet ontbreken. De Multivan eHybrid is zo ontworpen dat uw gemiddelde dagelijkse ritten, volledig elektrisch kunt afleggen. Dus nog meer comfort, meer rijplezier, lager brandstofverbruik en plaatselijk CO2-neutraal rijden. Deze hybride-variant beschikt over een vermogen van 160 kW/218 pk door de TSI turbo-benzinemotor te combineren met een elektromotor. 100% elektrisch rijden wil dan ook zeker door de 13 kWh lithium-ion batterij.

Veiligheid boven alles

Dat de nieuwe Multivan beschikt over veilige en innovatieve oplossingen, wordt bevestigd door de intelligentie assistenten. Zo rijden er voortaan meer dan 20 assistenten met u mee, puur voor de veiligheid van u en uw passagiers. Ook dragen die nieuwe IQ.Light LED-matrixkomplampen bij aan de veiligheid in het verkeer, doordat u beschikt over maximaal zicht en voor andere weggebruikers uiterst zichtbaar bent. De integratie van Amazon's Alexa creëert optimale connectiviteit. Handsfree, zodat u zich kunt focussen op het verkeer. 

Specificaties

De nieuwe Multivan beschikt standaard over o.a.:

  • Onderstel gebaseerd op MQB-platform, wielbasis van 3,12 meter
  • 4,97 meter lang (lange versie 5,17 meter), 1,94 meter breed en 1,90 meter hoog, dus in alle opzichten groter dan zijn voorganger
  • Bagageruimte tot maar liefst 3.672 liter
  • Cruise Control
  • Lane Assist

Optioneel te verkrijgen:

  • IQ.LIGHT LED Matrix koplampen
  • 360-graden camera's
  • Digital Cockpit
  • Ready To Discover infotainmentsysteem met eSim, online diensten zoals We Connect en We Connect Plus en eCall
  • IQ.DRIVE Travel Assist: semiautonoom rijden

Beschikbare uitvoeringen

Leverbaar in L1 en L2
Multivan Energetic

Multivan Energetic

De Multivan Energetic is een tijdlijke uitvoering, om de marktintroductie van de nieuwe Multivan te vieren. Met zijn 18 inch lichtmetalen velgen, glazen panoramadak, privacy glas en een hoogglanszwarte grill met verlichting, is deze Multivan een bijzondere verschijning op de wegen. Daarnaast biedt hij nog meer comfort en luxe dankzij de easy open/easy close achterklep, Park Assist, Navigatie Discover Media met 10 inch display en een multifunctioneel verschuifbare tafel. De Multivan Energetic is er vanaf € 59.700.