Sponsoring

Veelgestelde vragen omtrent sponsoring.

  • Huiskes-Kokkeler Automobielbedrijven hecht veel waarde aan gelijke kansen. Alle aanvragen m.b.t. adverteren en sponsoring worden dan ook zorgvuldig door ons in overweging genomen. Hierbij wordt gekeken of het past in onze merkstrategie en in ons beleid. Wanneer u het sponsorformulier zo compleet mogelijk invult zullen wij uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen.

  • Huiskes-Kokkeler is de trotse auto- en leasepartner van FC Twente. Wij bieden daarom alle supporters van FC Twente de mogelijkheid om voor een gereduceerd tarief een auto te huren. Op vertoon van uw seizoenskaart of clubkaart krijgt u 15% korting op het huurbedrag. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en geldt niet voor de specials. Daarnaast is, op vertoon van de FC Twente familiepas, een APK keuring helemaal gratis!

Kopen

Veelgestelde vragen omtrent het kopen van een auto.

  • Onze occasions worden altijd geleverd met garantie. Kiest u voor een Volkswagen, Audi, SEAT of Škoda die jonger is dan 6 jaar en minder dan 160.000 kilometer op de teller heeft staan? Dan profiteert u van de voordelen van een Das WeltAuto. U krijgt naast 12 maanden garantie ook gratis een 130 punten check, mobiliteitsservice en een goede inruilprijs voor uw huidige auto.

    Kiest u een occasion die ouder is dan 6 jaar of een kilometerstand heeft die hoger is dan 160.000 kilometer? Dan krijgt u altijd 6 maanden BOVAG Garantie.

  • Uw huidige voertuig mag u altijd inruilen bij ons. Heeft u een auto gevonden waar u interesse in heeft? Op de pagina waar het voertuig vertoond wordt kunt u eenvoudig een inruilvoorstel aanvragen. Zorg er altijd voor dat u duidelijke foto's naar ons stuurt voor een, zo compleet mogelijk, voorstel.

  • Demo-modellen zijn voertuigen die door ons worden gebruikt voor het maken van onder andere proefritten en intern gebruik.

Occasions

Veelgestelde vragen over occasions. 

  • Voor maar € 59 controleert Huiskes-Kokkeler uw nieuwe aanwinst op 50 essentiële punten Zo ontvangt u een compleet overzicht van de technische staat van uw autoen krijgt u advies van onze technische experts over toekomstig onderhoud. Daarnaast worden uw vloeistoffen gratis bijgevuld. Na deze kennismaking rijdt u met een zeker en veilig gevoel in uw auto. U kunt binnen 3 maanden na aankoop gebruik maken van deze check en deze is alleen mogelijk als de auto niet bij een officiële dealer is gekocht.