Veelgestelde vragen - Online kopen

Lees hier alle veelgestelde vragen m.b.t. het online kopen van een occasion op onze website. Heeft u toch nog vragen, neem dan contact met ons op via info@huiskes-kokkeler.nl. 

 • Bij het online kopen van een auto weet u zeker dat de auto die aan uw wensen voldoet ook daadwerkelijk kunt gaan rijden op korte termijn. Zo hoeft u niet te wachten op een proefrit. Bij de online aankoop heb je sowieso 14 dagen wettelijke bedenktijd incl. teruggave van inruilauto. 

 • U kunt de auto altijd proefrijden indien gewenst. Maar als u de auto online koopt heeft u sowieso 14 dagen wettelijke bedenktijd. Dit betekent dat u de auto kunt proefrijden in deze eerste 14 dagen na aankoop. Mocht de auto niet bevallen, dan kunt u hem weer inleveren bij ons en geven we uw geld terug. Let op: in deze 14 dagen mag maximaal 200 kilometer gereden worden met de auto. 

 • Bij het online kopen van een auto kunt u kiezen voor onderstaande betalingsopties:

  • Direct en veilig betalen met iDeal
  • Vooraf overboeken (overboeken voordat wij de auto afleveren op locatie of u de auto bij ons komt ophalen)
  • Financieren (mogelijk vanaf 18 jaar en onder voorbehoud van acceptatie)

  Indien u een inruilauto heeft dan kunt u dit aangeven. Wij zullen dan de inruilwaarde bepalen en u laten weten wat u moet bijbetalen voor uw gewenste auto. In het geval van een inruilauto kunt u daarom niet direct met iDeal betalen. 

 • U kunt er voor kiezen om de auto op een locatie naar wens (bijv. bij u thuis of op het werk) af te laten leveren of de auto bij één van onze vestigingen op te halen. 

  Levering op locatie uitsluitend in Nederland. Levering op de Waddeneilanden tegen meerprijs. Voor het laten bezorgen van uw auto maken wij gebruik van autoafleveren.nl. Houd wel rekening met de onderstaande punten: 

  1. De auto wordt over de weg naar je toegereden. 
  2. We tanken/laden de auto bij vertrek af, waardoor de tank/accu niet meer volledig vol is bij aflevering.
  3. U krijgt geen uitleg bij de aflevering (wenst u dit wel? Kies dan voor 'Ophalen in vestiging').
 • Wij hebben 7 werkdagen de tijd nodig om de online aankoop van uw auto te verwerken. De eerst mogelijke afleverdatum is dus op de 8e werkdag na de huidige datum. 

 • De garantie bij de online aankoop van een occasion is hetzelfde als bij een reguliere aankoop. Dat wil zeggen dat u de occasions altijd met 12 maanden fabrieksgarantie koopt volgens de DasWeltAuto en Audi Selectie :plus garanties en zekerheden. 

 • Ja, u kunt bij het online kopen in het formulier aangeven dat u een inruilauto heeft. U dient dan het kenteken, kilometerstand, foto's en de staat van de auto op te geven. Na uw aanvraag gaan wij aan de slag om de inruilwaarde van de auto te bepalen en laten we u weten wat het bedrag is dat u moet bijbetalen voor uw gekochte auto. 

  U kunt in het geval van een inruilauto niet direct met iDeal betalen, omdat we de inruilwaarde nog niet weten. Kies daarom voor 'Vooraf overboeken' bij de betalingsopties. Wel bent u na afronden van het formulier verzekert dat u de auto heeft gekocht. 

 • U kunt de auto uiteraard ook financieren. U kunt dit aangeven bij de keuze voor de gewenste betaling. Bij een financieringsaanvraag zullen wij dit voor u in gang zetten, en is de auto (onder voorbehoud van de acceptatie van de financiering) van u. Geef de gewenste aanbetaling en slottermijn bij een financiering aan in het opmerkingenveld.