ADW-header-digital-marketing1.f3693007e758a9cbea3cada8d01fee27

Adwise kiest voor Lease a Bike

Als #1 Fullservice Digital Agency 2021 is Adwise dé partij voor bedrijven die zichzelf een digitale voorsprong willen geven die groei en een concurrentievoordeel creëert. Met meer dan 100 creatieve denkers en doeners staan ze voorop aan het digital frontier, zoals ze zelf zeggen. 

Dankzij de mogelijkheid tot een leasefiets van de zaak via Lease a Bike verschaft Adwise zichzelf ook een voorsprong in de sterk concurrerende arbeidsmarkt binnen hun vakgebied. 

Gezonde en fitte werknemers

Één van de principes van Adwise is: "Brain, body and soul are interconnected. Alles is met elkaar verbonden. Net als onze verhouding tussen werk en privé, die ons in gezonde balans houdt". Dit principe staat in lijn met het belang dat Adwise hecht aan gezonde en fitte medewerkers. 

Als jarenlange klant van HK Autolease zien zij ook de meerwaarde om medewerkers op de fiets naar kantoor te laten komen. Dankzij Lease a Bike kan iedere medewerker een fiets van de zaak uitkiezen die aan zijn/haar wensen en behoeften voldoet. Hiermee worden medewerkers aangespoord om met de fiets naar kantoor te komen. Goed voor de gezondheid, maar ook voor de portemonnee. Het is namelijk minimaal 25% goedkoper om via Lease a Bike een fiets te leasen in vergelijking met particuliere aanschaf van een fiets.

De eerste medewerker van Adwise die zijn nieuwe fiets via Lease a Bike heeft mogen ontvangen is Steven Bodde, fanatiek fietser/wielrenner. 

P1166082

Steven 'fietst wat in het rond'

Dat is wat er te lezen valt op zijn Instagram-profiel. En het omschrijft hem perfect. Als Account Director bij Adwise heeft hij veelvuldig contact met (potentiële) klanten en is hij vaak bij hen te vinden doordeweeks. Mocht hij echter de volledige dag op kantoor in Almelo werken, dan zal de fiets vaak de voorkeur krijgen. Zo is hij doordeweeks waarschijnlijk net zo vaak op zijn fiets te vinden als in het weekend. Het is dan ook niet onlogisch dat uitgerekend Steven de eerste Lease a Bike-fiets via HK Autolease heeft mogen ontvangen. Als fanatiek fietser was hij er maar al te graag als eerste bij om te profiteren van de voordelen. 

Wij wensen Steven veel veilige en gezonde kilometers, en kijken uit naar de toekomstige collega's die hij weet aan te sporen om met de fiets naar kantoor te komen. De voordelen spreken voor zich. 

Foto: Steven Bodde (Adwise) links, Robert Jan Tijhof (HK Autolease) rechts. 

De voordelen van Lease a Bike

Een gewilde arbeidsvoorwaarde Een gewilde arbeidsvoorwaarde
Financieel aantrekkelijk voor de medewerker Financieel aantrekkelijk voor de medewerker
Kosteloos fietsplan voor de werkgever Kosteloos fietsplan voor de werkgever
Ziekteverzuim verlagen Ziekteverzuim verlagen

Ook interesse in (het aanbieden van) een fiets van de zaak?

Zowel voor medewerkers als werkgevers maken wij graag tijd om het Lease a Bike concept uit te leggen. Hebt u interesse en wilt u graag meer informatie dan gaan wij graag het gesprek met u aan. Als medewerker kiest u voor een gezondere manier van mobiliteit. Als werkgever biedt u uw medewerkers een zeer gewilde secundaire arbeidsvoorwaarde, naast de voordelen voor u als werkgever zelf. Lees hieronder meer, of neem direct contact met ons op voor meer informatie.