Full Operational Lease

Het grote voordeel van Full Operational Lease: u weet vooraf tot op de cent nauwkeurig hoeveel u kwijt bent. Bovendien legt deze vorm van autogebruik geen beslag op de liquiditeit van uw onderneming. Dat alles is vooral prettig wanneer u een groot wagenpark heeft.

  • U hoeft niets te regelen of te administreren
  • Verzekering, onderhoud, reparaties, schadeafwikkeling voor u geregeld

Netto Operational Lease

Bij Netto Operational Lease heeft u als berijder de mogelijkheid om uw leaseauto aan het einde van de contractperiode over te nemen. Het operationele gedeelte verzorgt u geheel of gedeeltelijk zelf.

  • Verzekering, onderhoud, reparaties en schadeafwikkeling zelf regelen
  • Mogelijkheid tot overname leaseauto bij einde contract

Wagenparkbeheer

Uw eigen voertuigen, maar met de voordelen van Full Operational lease? Ook dit is mogelijk. Verzekering, onderhoud, reparaties, schadeafwikkeling, houderschapsbelasting, vervangend vervoer, hulpdiensten en brandstofadministratie. U bepaalt zelf wat u door HK Autolease wilt laten verzorgen.

Hiermee bespaart u veel tijd en adminstratief werk. Bovendien krijgt u advies op maat over bijvoorbeeld fiscale ontwikkelingen en autoregelingen. Wanneer u dat wilt, verzorgen wij alle contacten met uw werknemers omtrent hun auto van de zaak. U kunt op elk gewenst moment een rapportage ontvangen met de benodigde informatie.