A224381_large

26 januari om 19:00 is de wereldpremière Audi Activesphere

Audi presenteert op donderdag 26 januari het vierde en laatste lid van zijn nieuwe familie binnen de concept cars. Via deze ‘sphere’ studiemodellen laat Audi zijn visie zien op de toenemende luxe van de mobiliteit van de en blikt het merk vooruit op het Audi-design van morgen. De Audi activesphere concept biedt maximale flexibiliteit, zowel op de openbare weg als op onverharde wegen. De online wereldpremière van de elektrische cross-over coupé vindt vanavond om 19:00 plaats.

De Audi activesphere concept biedt bestuurders vrijheid en maximale luxe. Daarnaast is hij perfect voor ambitieuze avonturen, want hij biedt oplossingen voor een breed scala aan activiteiten, zoals watersporten, skiën, golfen of uitdagende trips door de bergen. 

Technologische verandering

De Audi activesphere concept is het vierde model in een serie van concept cars die Audi sinds augustus 2021 heeft onthuld, na de skysphere, grandsphere en urbansphere. Ze delen alle vier dezelfde elektrische aandrijflijn en zijn ontworpen op basis van autonoom rijden. Aan deze grote technologische innovaties zijn vier compleet nieuwe designs naar voren gekomen, met name op het gebied van interieurontwerp en de mogelijkheden voor inzittenden om hun tijd productief te benutten of zelfs te relaxen. Gezamenlijk weerspiegelen de vier sphere-modellen de visie van Audi op de mobiliteit van de toekomst in premium-vorm.

De onthulling van de Audi activesphere concept is vanavond (26 januari) vanaf 19:00 live online te volgen via Audi MediaTV. Onder andere Marc Lichte, Head of Audi Design, presenteert tijdens deze livestream hoe de Audi-modellen van de toekomst persoonlijke ‘reisgenoten’ gaan worden. Daarbij benadrukt Audi meer het ontwerp van het nieuwste lid van de sphere-familie, het gepersonaliseerde bedieningsconcept en het volledig nieuwe digitale ecosysteem dat zelfs de lifestyle van bestuurders verder gaat vereenvoudigen.