Audi Nederland heeft Audi Centrum Hengelo benoemd tot 'Audi Excellent Dealer 2022'. Een prachtige prestatie van het Audi-team en Huiskes-Kokkeler Autogroep, een titel die zij het hele jaar mogen gaan dragen. Daarnaast gaat het Audi team strijden voor de titel 'Audi dealer van het jaar 2022'. 

Prestatie

Alle officiële Audi dealers in Nederland zijn over geheel 2021 beoordeeld op prestaties die zij leveren op het gebied van verkoop, klantcontact en -tevredenheid, service en marketing. Op basis van deze indicatoren is Audi Centrum Hengelo benoemd tot de zes beste Audi dealers van Nederland en mag zich de titel 'Audi Excellent Dealer 2022' toe-eigenen. 

Koffie

Dealer van het jaar

Naast 'Audi Excellent Dealer 2022' maakt Huiskes-Kokkeler ook nog kans op de titel 'Audi dealer van het Jaar'. Het Audi-team gaat dan d.m.v. een pitch presenteren waarom Audi Centrum Hengelo deze titel verdient. Medio maart wordt de winnaar bekend gemaakt. 

'Enorm trots op deze titel'

'We zijn enorm trots dat we de titel 'Audi Excellent Dealer' mogen dragen, hier heeft het complete Audi-team in 2021 voor gestreden. Binnenkort gaan wij voor de ultieme prestatie: Audi Centrum Hengelo kronen tot 'Audi dealer van het jaar'! We willen al onze klanten en medewerkers bedanken voor hun bijdrage aan deze mooie prestatie!'