audie-trongt2

Designpakket bicolor Audi exclusive

De afdeling die maatwerk levert van Audi, is Audi exclusive. De speciale afdeling van Audi heeft het prachtige Designpakket bicolor Audi exclusvie ontwikkelt voor de e-tron GT en de RS e-tron GT. Hierdoor krijgt het interieur van deze twee auto’s een extra tint wat meer uniek is en meer kleur bevat. Wat het Designpakket bicolor van Audi exclusive uniek maakt en onderscheid van de rest zijn de contrasten die overheersend zijn. Dit komt vanwege bicolor sierstiksels voor de uitstroomopeningen en lederdelen. De standaard kleur van het interieur is zwart en dit is goed te combineren met de keuze uit 4 kleuren genaamd: Karmesinrood, Calndulageel,  Alaskablauw en Iguanagroen.

Speciale bekleding

Het standpunt van het Desginpakket is dat de stoelen bekleed zijn met de fijnappa-ledereb bekleding, maar ook de armleuningen in de portieren en de middenconsole. De bekleding ervan is in combinatie met de gekozen kleur afgewerkt met de stiksels. De band wat de stoelen in de auto hebben, is wat het meest opvalt. Deze band komt vanaf de zitting via de rugleuning en gaat door tot de hoofdsteun. Het middenconsole bevat ook kleur en daarnaast is het gekozen tintje terug te zien in de afwerking van de gordels, de matten op de vloer, de ventilatieroosters en het stuur.

Gerecyclede PET-flessen

De details en contrasten gaan samen. Op die manier zijn de deuren afgewerkt met Dinamica-microvezel en daarbij een Audi exclusive-badge. Dinamica wordt gecreëerd door het recyclen van PET-flessen. Daarnaast heb je uiterste grip op de stuur vanwege de Alcantara-bekleding. Voor €9.218 is het Designpakket bicolor van Audi leverbaar. Dit pakket kan besteld worden door het te combineren met unieke sportstoelen (pro) voorin en unieke interieuronderdelen boven/onder in microvezel van fijnnappaleder/Dinamica. Audi exclusive biedt naast dit pakket ook andere talloze mogelijkheden om de Audi nog mooier te maken met vele interieurwijzigingen en exterieurkleuren.

 

Nieuwe generatie e-tron GT

De nieuwe generatie van de gran turismo’s  e-tron GT quattro en de RS e-tron GT van Audi. Ze hebben een unieke design en de modellen bieden daarnaast veel ruimte, een luxe uitstraling en zijn makkelijk in gebruik. Deze genoemde pluspunten gaan gepaard met de duurzaamheid, power en efficiency van de auto’s. De Audi e-tron GT quattro bevat 350kW/476 pk. De Audi RS e-tron is nog sneller en bevat 440kW/598 pk. Daarnaast zijn beide soort auto’s voorzien van quattro vierwielaandrijving. Ook is de accu van beide auto’s snel opgeladen vanwege de innovatie van de 800V-technologie.