Gelimiteerde oplage

Elektrisch rijden gaat nog een stap verder met nieuwe uitgebreide luxe in de Audi Q8 e-tron. De 55 Advanced edition Plus en 55 e-tron S edition Competition zijn de nieuwe exclusieve uitvoeringen, die beschikbaar zijn als SUV en Sportback. Deze uitvoeringen combineren krachtige elektrische prestaties met veel ruimte en ongeëvenaard comfort. Geniet van een rijervaring als nooit tevoren, ondersteund door een uitrusting die nóg completer is. U kunt uw Q8 e-tron samenstellen op Audi.nl en ook bestellen bij Huiskes-Kokkeler!

De Audi Q8 55 e-tron Advanced edition Plus en Q8 55 e-tron S edition Competition zijn uitgerust met een aandrijflijn die een systeemvermogen van maar liefst 300 kW/408 pk levert. Dankzij het krachtige 106 kWh accupakket kunt u genieten van een actieradius tot wel 578 kilometer** voor de SUV en tot 595 kilometer** voor de Sportback-variant met een opvallende coupé-design. Laad deze unieke modellen moeiteloos op met snelheden tot wel 170 kW voor een langdurig avontuur. 

Let op: deze modellen zijn slechts in beperkte oplage beschikbaar!

Voor extra comfort: Audi Q8 55 e-tron Advanced edition Plus

Ontdek de verfijnde kracht van de Audi Q8 55 e-tron Advanced edition Plus. Met zijn stralende hemel via het glazen panoramadak ervaart u de Q8 e-tron en zijn omgeving als één geheel. Ook laat de LED-koplampen uw weg verlichten en met de 19 inch aero-velgen ligt u strak op de weg. Stap in een wereld van luxe en gemak met het MMI navigatie plus, waarmee u moeiteloos begeleid wordt, terwijl Audi connect diensten u verbonden houden. Ervaar het comfort van volautomatische airconditioning, geniet van elektrische stoelverstelling en -verwarming Maak de omgeving in de Q8 e-tron een geweldige belevenis met de ambienteverlichting. De Audi Q8 55 e-tron Advanced edition Plus is beschikbaar als SUV vanaf € 83.585* en als Sportback vanaf € 85.985*.

Voor extra sportiviteit: Audi Q8 55 e-tron S edition Competition

Sportief rijden met pure dynamiek wordt mogelijk met de Audi Q8 55 e-tron S edition Competition: een perfecte samensmelting tussen de geavanceerde Q8 55 e-tron Advanced edition Plus (tevens standaard met een glazen panoramadak) en de sportieve uitstraling van de S line designaccenten, het elegante optiekpakket in diep zwart met privacy glass.

De Audi Q8 55 e-tron S edition Competition is als SUV te bestellen vanaf slechts € 89.085* en als Sportback vanaf € 91.485*.

De nieuwe gelimiteerd beschikbare uitvoeringen van de Q8 55 e-tron zijn nu te configureren op Audi.nl en te bestellen bij Huiskes-Kokkeler. Ervaar de ultieme samensmelting van luxe en prestaties vandaag nog!

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Vraag naar de verkoopinformatie.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.