3audie-trongtcompetition4

Nu te bestellen

Eén van de meest stijlvolle auto’s op de Nederlandse wegen, dat is de Audi e-tron GT zonder twijfel. Los van de elegante looks die dit model al heeft en het hoge niveau van comfort en luxe, combineert hij dit nu ook met pure (elektrische) sportwagenprestaties. Speciaal hiervoor is er de Audi e-tron GT Competition, een uitvoering die zelfs zijn eigen looks en luxe overtreft. Bestel hem nu!

3audie-trongtcompetition3

Nóg exclusiever

De Audi e-tron GT staat al symbool voor exclusiviteit binnen de elektrische gran turismo’s. Dit heeft hij te danken aan fraaie proporties, een elegante, aflopende daklijn en typische Audi-kenmerken zoals de Singleframe grille. De nieuwe Competition-uitvoering benadrukt dit nog eens extra met de toevoeging van nóg meer stijl en klasse. Zo kan de Singleframe grille uitgevoerd worden in carrosseriekleur en zorgt het optiekpakket zwart samen met het extra donker getint privacy glass voor prachtige contrasten. Daarnaast bezit dit topmodel 20 inch lichtmetalen velgen in vijf-dubbelspaaks ‘offset’ design met delen in contrastkleur orionzwart. Hiermee is het sportieve plaatje compleet.

3audie-trongtcompetition5

Maximaal sportief en comfortabel

Met betrekking tot luxe is de Audi e-tron GT Competition meer een ‘greatest turismo’. In deze Audi wordt geluid ‘next level’ met het Bang & Olufsen soundsysteem. De kleuren van het licht zijn tevens aan te passen aan de muziek met het lichtpakket plus met ambient lighting. Daarnaast zijn uiteraard de sportstoelen voorin elektrisch verstelbaar met voor de bestuurdersstoel een geheugenfunctie erbij inbegrepen. Wilt u comfortabel rijden of juist sportief? Het is allebei mogelijk met Adaptieve luchtvering, waarmee u kunt kiezen voor een meer sportief onderstel of juist voor meer comfort wat u van een limousine gewend bent. Natuurlijk staat in de nieuwe e-tron GT Competition veiligheid ook hoog in het vaandel. Het assistentiepakket-Tour zit er standaard in, deze bevat: adaptieve cruise control, afslag- en uitwijkassistent, emergency assist en vooruitziende efficiency-assistent. Daarnaast gaat u ontspannen de weg op met file assistent en lane assist.

audie-trongtcompetition2

Elektrische power

Het systeemvermogen van de e-tron GT Competition bedraagt 350 kW/476 pk en quattro vierwielaandrijving levert indrukwekkende prestaties. Hij bezit een 83,7 kWh accu, waarmee deze sportieve Audi een actieradius tot 492 kilometer (WLTP). Met zijn moderne 800 Volt-technologie duurt het opladen van 5-80% bij een snellaadpunt slechts 22,5 minuut.

De Audi e-tron GT Competition is vanaf nu te bestellen vanaf € 111.270*. 

Bekijk de actiepagina voor meer informatie

Informatie

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Vraag naar de verkoopinformatie.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.