Nu te bestellen bij Huiskes-Kokkeler

Klaar om uw Audi-ervaring naar een hoger niveau te tillen? De nieuwe Audi SQ8 e-tron en SQ8 Sportback e-tron zijn nu beschikbaar om volledig naar uw smaak samen te stellen en te bestellen bij Huiskes-Kokkeler! Deze sportieve topmodellen binnen het Q8 e-tron-gamma zorgen voor een ongeëvenaarde rijervaring.

audisq8sportbacke-tron1

Ontzettend krachtig

Met maar liefst drie elektromotoren (één voor de vooras en twee voor de achteras) leveren de SQ8 e-tron en SQ8 Sportback e-tron een indrukwekkend totaalvermogen van 370 kW (503 pk) en een koppel van 973 Nm. Dit betekent dat de SQ8 e-tron sportwagenprestaties biedt die uw wenkbrauwen zullen doen fronzen. Van 0-100 km/u accelereert hij in slechts 4,5 seconden en de topsnelheid is begrensd op 210 km/u. Met quattro vierwielaandrijving en elektrische torque vectoring geniet u zeker van optimale grip en controle. Creëer uw ultieme Audi-ervaring met de SQ8 e-tron en SQ8 Sportback e-tron via de configurator en bestel uw droomauto bij ons Audi Centrum in Doetinchem of Hengelo. Laat uw passie voor autorijden de vrije loop en geniet van elke rit met deze ruime elektrische topsporters.

audisq8e-tron4

Snel laden, ruime actieradius

De Audi SQ8 e-tron-modellen hebben niet alleen de kenmerken van een (coupé-) SUV, ze zijn ook razend snel! Met een krachtig 115 kWh accupakket is er een actieradius mogelijk tot 489 kilometer (WLTP) en in de SQ8 Sportback e-tron is er een maximaal bereik van 509 kilometer (WLTP). En het opladen? Dat gaat razendsnel dankzij de 170 kW snellaadmogelijkheid. In slechts ongeveer 31 minuten kan het grote accupakket worden opgeladen van 10-80%. Zelfs een korte laadsessie van 10 minuten verlengt het rijbereik al met meer dan 100 kilometer. Met de Audi SQ8 e-tron-modellen kunt u genieten van ultieme prestaties en een ongeëvenaarde efficiëntie.

audisq8sportbacke-tron5

Luxe en sportiviteit ineen

De Audi SQ8 e-tron-modellen zijn zeker het toppunt van sportiviteit en luxe, want met een uitgebreide standaarduitrusting is het een overduidelijk een topmodel. De indrukwekkende 20 inch lichtmetalen velgen, opvallende aluminium accenten en de S-specifieke exterieurelementen, zoals bredere wielkasten en een speciale voor- en achterbumper, geven een onmiskenbaar sportieve uitstraling.

Het interieur ademt van sportiviteit. De elektrisch verstelbare en verwarmde sportstoelen met het herkenbare S-logo bieden het ultieme comfort. Het multifunctionele sportstuur, bekleed met leer en voorzien van schakelpaddles, geeft u het gevoel dat u echt de controle heeft. De decoratielijsten in mat geborsteld donker aluminium voegen een vleugje elegantie toe. En het gebruik van leer en het geavanceerde materiaal dinamica zorgen voor een luxueuze afwerking.

audisq8e-tron1

Nieuwste functies

Tevens zijn er functies als een achteruitrijcamera, het sfeerverlichtingspakket, bedieningselementen in zwart glas-optiek met haptische feedback en aluminium afwerking, een opbergpakket en een verschuifbare en in hoogte verstelbare comfortmiddenarmsteun aanwezig om uw rijervaring nog beter te maken.

Met het Assistentiepakket Tour heeft u toegang tot hoogwaardige rijassistentiesystemen, zoals Adaptive Drive Assist, Adaptive Cruise Control, de fileassistent, active lane assist en nog veel meer. Hiermee wordt autorijden niet alleen veiliger, maar ook comfortabeler.

Wat is de prijs van de SQ8 e-tron?

De nieuwe Audi SQ8 e-tron en Audi SQ8 Sportback e-tron zijn nu naar eigen wens en smaak samen te stellen in de configurator (of hier voor de SQ8 Sportback e-tron) De SQ8 e-tron is leverbaar vanaf € 99.135, de SQ8 Sportback e-tron met zijn sportieve en elegante coupé-daklijn is er vanaf € 101.535*.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.