Audi dealer van het jaar2

Huiskes-Kokkeler is Audi dealer van het jaar 2022

Huiskes-Kokkeler en Audi Centrum Hengelo zijn uitgeroepen tot 'Audi dealer van het jaar 2022'. Dit werd afgelopen woensdag live bekend gemaakt tijdens de 'Audi dealer van het jaar'-prijsuitreiking in Amsterdam. "We kijken terug op een zeer geslaagd jaar voor Audi met dit als ultieme beloning: Audi dealer van het jaar", aldus de Huiskes-Kokkeler directie: Marco Golbach en Theodoor Vis. 

Alle Audi dealers van Nederland zijn het afgelopen jaar beoordeeld op een aantal belangrijke criteria die alles van het Audi-dealerschap omvatten. Klanttevredenheid, marketing- en communicatie, sales en service zijn de hoofdpijlers in deze beoordeling. De zes best scorende dealers werden door Audi Nederland al gekroond tot 'Audi Excellent dealer'. Deze zes dealers streden in februari door middel van een ingezonden én een live pitch om de felbegeerde titel: 'Audi dealer van het jaar 2022'. 

Een driekoppig-team van Huiskes-Kokkeler heeft voor een jury, bestaande uit Ferry Enders (Managing Director Audi), Mireille Schrijnemaekers (Manager Business Development Audi), Won Yip (Horecaondernemer), Jorn de Vries (Flitsmeister) en Zeynep Dag (Schoenenontwerpster), laten zien waarom Huiskes-Kokkeler Audi dealer van het jaar is. De live-pitch was geheel in de stijl van het welbekende programma 'Dragons Den'. Elke dealer kreeg een aantal minuten de tijd om de jury te overtuigen middels een pitch en de daarop volgende vragen. De jury was duidelijk: "De beste pitch", "Een volledig doordacht verhaal", "Nul fout" en daarom ook geen vragen. 

Het behalen van deze titel heeft Huiskes-Kokkeler ten eerste te danken aan alle klantrelaties die onze organisatie rijk is. De inzet en passie van alle collega's van ons bedrijf zijn de fundering geweest voor het succes. Audi dealer van het jaar worden is een proces van jaren dat uiteindelijk afgelopen woensdag bij elkaar kwam en tot een prachtig hoogtepunt leidde van het Audi-dealerschap. We doen dit voor onze klantrelaties en we zijn buitengewoon gemotiveerd dit voort te zetten in de toekomst met de collega's van DAGO.